Asil Bir Davranış

İlimiz hafta sonunu oldukça hareketli geçirecek. 12 Kasım cumartesi günü ETSO seçimleri yapılacak, 13 Kasım günü ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ilimize gelerek İstasyon meydanında miting düzenleyecek.

Asil Bir Davranış
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Her iki program için ekipler hummalı bir çalışma içindeyken,  Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Selçuk Tüfenkçi,  adaylıktan çekildiğini açıkladı.
Tüfenkçi, adaylıktan çekilme gerekçesini sürenin kısalığına bağladı, seçimlerde tarafsız kalacağını ifade etti, her iki adaya başarılar diledi.

Tüfenkçi, ETSO başkanlık yarışına gerçekten de çok sonradan dahil olmuş, kısa süre içerisinde ciddi bir performans göstermekle birlikte her üyeye ulaşma ve kendini ifade etme konusunda zorluklar yaşamıştı.

Bir aylık bir süre içerisinde yürüttüğü çalışma sonrası naif bir açıklama ve makul bir gerekçe ile adaylıktan çekilmesi, seçimlerde yarışacak İdris Alan ile Ali Şekerdağ’a başarılar dilemesi nezaketi yüksek bir davranış oldu.

Tüfenkçi’nin çekilmesi ile ETSO seçimlerinin nasıl etkileneceği, bu gelişmenin hangi adaya yarayıp yaramadığını seçim sonuçları açıklanınca öğrenmiş olacağız. Sonuçta Tüfenkçi, tartışma yaratacak bir açıklama ya da adaylardan biri lehine değil, kendi iradesi ile ve asil bir davranışla adaylıktan çekilmiş oldu. Bu kararı kendisine ve ekip arkadaşlarına hayırlı olsun.