Arslan Aday Olmayacak

Geçtiğimiz günlerde Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı döneminde hayata geçirdiği projeleri kamuoyuyla paylaşan Mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan'ın sağlık problemleri nedeniyle adaylıktan çekildiği öğrenildi. 

Arslan Aday Olmayacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan’ın ciddi bir sağlık problemi yaşadığı ve sağlık problemleri nedeniyle aday olmayacağı öğrenildi. 

Arslan’ın adaylıktan çekilmesinin ardından ekibinin nasıl bir yol izleyeceğinin ise ilerleyen günlerde açıklanacağı belirtildi.

SEÇİM TARİHİ BELLİ OLDU

Elazığ TSO seçimlerinin ne zaman yapılacağı sorusu ise bugün yapılan meclis toplantısında ele alındı. 

Toplantıda, Kongrenin 11 ya da 13 Kasım 2022 tarihlerinde yapılması yönündeki görüşlerin öne çıktığı da edindiğimiz bilgiler arasında.

Seçimin tarihi ile kendisinin yeniden aday olmayacağı yönündeki resmi açıklamanın, şu anda İstanbul’da ileri tetkikleri yapılan Asilhan Arslan tarafından, Elazığ'a geldiği zaman açıklanması bekleniyor.

YENİ ADAY ŞEKERDAĞ MI?

Asilhan Arslan’ın sağlık sorunları sebebiyle yeniden aday olmayacağının kesinleşmesinin ardından mevcut yönetimin Elazığ TSO Eski Başkanı Ali Şekerdağ’ı aday göstereceği ifade ediliyor.