Arıcak'ın çehresi değişiyor

Kübra Kabukçu/Arıcak Belediye Başkanı Ferit Yıldırım, ilçede gerçekleştirdikleri çalışmalarla ile ilgili Hakimiyet Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu.

Arıcak'ın çehresi değişiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Arıcak Belediye Başkanı Ferit Yıldırım, ilçede spor ve çocuk oyun sahaları yaptıklarını,mesire alanı için çalışmaların sürdüğünü, ilçede altyapı ve kanalizasyon sorununun olmadığını  ve bu hizmetlerle ilçenin çehresinin değiştiğini ifade etti.

Başkan Yıldırım,sosyal belediyecilik doğrultusunda vatandaşların taleplerini  en iyi şekilde karşılamaya çalıştıklarını ve hizmetlerini bu yönde gerçekleştirdiklerini ifade etti.

YILDIRIM:“SPOR ALANLARI VE ÇOCUK OYUN SAHALARI YAPIYORUZ”

Arıcak ilçesinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Yıldırım,“ Gençlerin istekleri doğrultusunda sosyal yaşamlarına katkı sunmak amacıyla spor alanları ve çocuk oyun grupları yapıyoruz. İlçe merkezinin yanı sıra köylerdeki gençlerin kullanımına sunulmak üzere futbol, basketbol ve voleybol sahaları da yapmaya devam ediyoruz. Arıcak ve çevre köylerin kesimhane ihtiyacının giderilmesi amacıyla mobil kesimhaneyi de ilçeye kazandırdık.”dedi.

YILDIRIM:“MESİRE ALANI YAPIYORUZ”

Başkan Yıldırım,“ İlçenin en büyük eksiklerinden biri olan mesire alanı çalışmalarına da başladık.Sezon sonunda mesire alanı inşallah tamamlanacak ve vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak. İlçede cadde, sokak, numara ve isimlerinde yaşanan sorunların giderilmesi için yenileme çalışması yaparak ve sorunların bitmesi için çalışıyoruz.”dedi.

YILDIRIM:“VATANDAŞIMIZA HAYIRLI OLSUN”

Başkan Yıldırım,“Vatandaşlarımızın güzel zaman geçirebileceği bir mesire alanına uzun zamandır ihtiyacımız vardı. Çalışmasını başlattığımız park ve mesire alanı projesi ile bu eksiklik sona eriyor.Mesire alanında çevre düzenlemesi sonrasında; kameriyeler, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolu, bisiklet yolu, bir adet çoklu saha, aydınlatma direkleri ve daha niceleri olacak.Vatandaşlarımıza şimdiden hayırlı olsun.”dedi.

YILDIRIM:“ALTYAPI SORUNUMUZ YOK”

Mahalle tipi gençlik merkezi çalışmalarına da başlayacaklarını dile getiren Ferit Yıldırım,“Gençlik merkezimizin  bu ayın 27’sinde ihalesi var. Yanında 2 tane saha yapılacak. 4 halı saha ve 4 basketbol sahası  bitmek üzere. İlçemizde kesimhane faaliyete geçti. Altyapı ve kanalizasyon sorunumuz yok. Benden önceki belediye başkanımız yapmıştı. Bir mahallemiz kalmıştı. Onu da biz bitirdik. İçme suyu şebekesi geçen dönem yenilenmişti.”dedi.

“YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR”

İlçede sulama havuzları yaptıklarını ifade eden Başkan Yıldırım,“Sulama havuzu yapıyoruz. Ayrıca parke çalışmalarımız olacak. Hem mezarlık hem de yol genişletme işi var. Halen devam ediyor. Amacımız ilçemize en güzel hizmeti yapmak. İlçemizin  Halil Yavuz Mahallesi ile Gümüşyaka Mahallesi arasında biten yol genişletme ve düzeltme çalışmasının ardından duvar yapımı işini yaptık. Yine Halil Yavuz Mahallesi ile Gümüşyaka ve Simserkis Mahallesi arasındaki yolda başlattığımız yol genişletme, duvar yapımı ve çevre düzenleme işi yaptık. Hizmetlerimiz devam ediyor.”

Arıcak'ın çehresi değişiyor
Arıcak'ın çehresi değişiyor
Arıcak'ın çehresi değişiyor
Arıcak'ın çehresi değişiyor
Arıcak'ın çehresi değişiyor