Arıcak- Erimli Ortaokulunda II. Abdulhamid Han kütüphanesi açıldı

Osmanlı Turan Ocakları Elazığ İl Başkanlığı tarafından Arıcak Erimli beldesine kütüphane kuruldu. Kütüphaneye Osmanlı Padişahlarından II. Abdulhamit Han'ın ismi verildi.

Arıcak- Erimli Ortaokulunda II. Abdulhamid Han kütüphanesi açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Açılışa Osmanlı Turan Ocakları Elazığ İl Başkanı Onur Şahin,Elazığ il yönetim kurulu üyesi İrfan Balaban, Arıcak Erimli Belediye Başkanı Cihan Yılmaz, Okul Müdürü ve Belde sakinleri katıldı.

 Erimli Belediye Başkanı  Cihan Yılmaz “Osmanlı Turan Ocakları Elazığ İl Başkanı Onur Şahin’e kitap bağışlarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Kütüphanenin hayırlara vesile olmasını dilerim. Emeği geçen herkese teşekkürler.” dedi.

Osmanlı Turan Ocakları Elazığ İl Başkanı Onur Şahin ise yaptığı açıklamada, “İlimizin her yerine eşit derecede elimizden geldiğince yardımlarla programlar ile destek oluyoruz, olmaya da devam edeceğiz. Ülkemizin bu zor dönemlerinde gelecek nesillerimize destek olmak için elimizden geleni yapacağız. Mümkün olduğunca herkesin evde kalmasını ,sağlığına dikkat etmesini  istiyoruz. Bu zor süreçte Allah Devletimizin yar ve yardımcısı olsun.”dedi. 

Kütüphane açılışı sonrasında  Onur Şahin , korona virüs sebebiyle evlerinde olan öğrencilere hediyeler dağıttı.