Ankara'yı Hizmete Zorlamak

Son günlerde başta Ak Parti Milletvekilleri olmak üzere Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile İlçe ve Belde Belediye Başkanlarımız toplu halde bakanlık ziyaretleri yapıyor ve bizzat bakanlarla görüşerek talep ve isteklerini hazırladıkları sunum dosyalarıyla birlikte iletiyorlar.

Ankara'yı Hizmete Zorlamak

Geçtiğimiz günlerde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret eden heyet, son olarak Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaret ettiler.
Milletvekillerinin, yerelden aldıkları talep ve istekleri kendileri zaman zaman ilgili bakanlara iletiyorlar ama sorunu bizzat yaşayan ve çözüm önerisiyle birlikle sunum yapan belediye başkanlarının bizzat bakanlarımızla görüşmesi, sorunun birinci ağızdan iletilmesi ve dolayısıyla çözümün de erken gelmesini getirecektir.
Siyasilerimizin halkımızla sıklıkla bir araya gelmesi kadar Ankara’yı harekete geçirmek ve bakanlıkların imkanlarını şehre akıtmak amacıyla başkent bürokrasisini ihmal etmemesi gerekiyor.
Milletvekillerimizin Ankara çalışmalarına yerel yöneticilerin de katılması ve güçlü  bir şekilde talepte bulunulmasının semeresini yakın zamanda göreceğimize inanıyor ve bu tür ziyaretlerin daha sık olmasını diliyoruz.