Ziver, Zirvede

İlimizin saygın firması Ziver Holding, otoyol, baraj,  köprü, konut, altyapı, kamu binası ve  havacılık sektöründeki başarılarına madencilik sahasını da ekleyerek faaliyet alanını genişletmeye devam ediyor.

Ülkemizin birçok noktasında yükselen prestij projede imzası bulunan Ziver Holding, geçtiğimiz haftalarda Elazığ Belediyesi tarafından çıkılan altyapı birinci kısım ihalesini de kazanarak, şehrimizin altyapısını üstlenmişti.

Bingöl'ün kalkınmasına ve istihdamına önemli katkı sağlayacak 8 Milyon Ton Kömür Rezervinin işletilmesini kapsayan kömür ocakları ihalesi, Ziver Holding bünyesindeki Ziver İnşaat uhdesinde kaldı.

İl Özel İdaresi tarafından yapılan İŞGEM ihalesini de alan Ziver Holding, hayata geçirdiği projelerle şehrin yüz akı olmakla birlikte Elazığ'ın istihdam sorununun çözümüne de önemli katkılar sunuyor.

Ülkenin dört bir yanında yükselen projeleriyle, şehrimizden çıkıp Türkiye genelinde saygın ve önemli bir konuma yükselen Ziver Holding'in bu başarısının altındaki en büyük pay, kurumsal kimlikle birlikte projelerde ortaya koyduğu başarı ve eserlerin sağlam, güvenilir ve ses getirecek düzeyde bir prestij ve konuma sahip olması…

Ziver Holding'in bu başarısı ve ülkemize kazandırdığı başarıları gölgelemeye çalışanlar olacaktır. Elbette bu hizmeti ve gençlerimize iş alanı oluşturan ve ekmek kapısı olan bu girişimleri itibarsızlaştırmak isteyenler olacaktır. Tüm bunlara rağmen Ziver Holding ve Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci, ters esen tüm rüzgâr ve art niyetli söylemlere rağmen şehrimize ve ülkemize hizmet etmeye devam edecektir ve etmelidir.

Bakmadan Geçme