YRP, Alternatif mi?

Habertürk ekranlarında Serap Belet, Kürşad Oğuz'un sorularını cevaplandıran Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, halkın umudu ve siyasetin alternatifi olduğunu bir kez daha ortaya koydu.

TAKİP ET

Hem iktidarı hem de muhalefeti değerlendiren Erbakan, her iki tarafında ülke sorunlarına çözüm getirme yetenek ve formüllerinin olmadığını, ekonominin bu yöntemlerle düzeltilmesinin mümkün olmadığını, dış borç ve faize ödenen yüklü miktarlarla kalkınmanın çok zor olduğunu dile getirdi.

Her il için hazırladıkları kaynak paketleri ile ülke genelinde yeniden bir üretim seferberliği başlatacaklarını dile getiren Erbakan, israfın azaltılması, kamu kaynaklarının verimli kullanılması, birçok yerden maaş alınma uygulaması ile makam aracı ve uçaklarının bulunduğu bir sistemin faturasının halka çıktığını ifade etti.

Erbakan, her iki ittifaka da mesafeli olması ve bunlardan hiç birine katılmak gibi bir ısrar ve niyetinin olmaması, kendisini diğer liderlerden farklı bir yerde durmasına sebep oluyor.

6'lı masadaki oy oranı düşük parti liderleri gibi milletvekili ya da bakan olmak diye bir derdi ve gayesi yok. Amacı, temiz siyaset, milli ekonomi ve milli kalkınma. Bunu hayata geçirmek için doğruları ve gerçekleri anlatmaya devam edecek. Ve günün birinde siyasi konjonktür tıpkı 2002 yılında Ak Parti'yi davet ettiği gibi yakın bir zamanda da YRP'yi davet edecek. Yeter ki Parti, muhterislerin ve şahsi hesapları bulunanların payandası olmasın. Samimiyetle ve ihlasla kutlu yürüyüşüne devam etsin.

Bakmadan Geçme