Yolun sonu play-off!

Kırmızı – Lacivertli temsilcimiz Elazığ Belediyespor, haftasonu Payasspor'u konuk edecek

TAKİP ET
Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 2. Grup'un 20. Haftası'nda Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elazığ Belediyespor'un konuğu Payasspor olacak. Fikstür gereği geçtiğimiz haftayı maç yapmadan bay olarak geçen temsilcimiz, Payasspor maçının son çalışmasını yarın kendi tesislerinde yapacak ve kampa girip maç saatini beklemeye başlayacak. Temsilcimizde bu kritik maç öncesi kart cezalısı Gökhan Aydaş haricinde eksik yada cezalı futbolcu bulunmuyor. Ağrı 1970 Spor karşısındaki kritik galibiyetle ikinci yarıya başlayan Alaattin Tutaş'ın talebeleri, Hatay ekibi karşısında da mutlak 3 puan hedefiyle sahada olacak.

DÜDÜK ENVER AYDIN'DA

Merkez Hakem Kurulu'nun yaptığı atamaya göre müsabakayı Bursa Bölgesi'nden klasman hakemi Enver Aydın yönetecek. Aydın'ın yardımcılıklarını Kocaeli Bölgesi'nden Şefik Öner ile Bursa Bölgesi'nden Çağdaş Yüksel Çağ yapacak. Müsabakada 4. hakem olarak ise yine Bursa Bölgesi'nden Oğuzhan Öztekin görevlendirildi.

MUHTEMEL ONBİR

Kırmızı – Lacivertli ekibimizin sahaya; Ogün, Ferhat, Burak Kavlak, Burak Keskin, Hayrettin, Mazlum, Arif, Oktay, Tuncay, Can ve Ahmet Gökbayrak onbiriyle çıkması bekleniyor. 26 Ocak Pazar günü saat 13.00'te başlayacak olan Elazığ Belediyespor – Payasspor maçına Gençlik Merkezi Sentetik Saha ev sahipliği yapacak.

 

Bakmadan Geçme