Yetiş: 'Sadece sahada kaybetmedik, masa başında da kaybettik'

3. Lig'e düşen TY Elazığspor'da futbol şube sorumlusu Zafer Yetiş açıklamalarda bulundu ve üzgün olduklarını söyledi

TAKİP ET

Haber: Hüseyin Kabukçu
Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'un 37. Haftası'nda deplasmanda karşılaştığı Pendikspor'la 2-2 berabere kalarak sezonun tamamlanmasına bir hafta kala küme düşen TY Elazığspor'da Futbol Şube Sorumlusu Zafer Yetiş, son derece üzgün olduklarını söyledi. Pendikspor karşısında 4-5 net penaltı pozisyonlarının verilmediğine dikkat çeken Yetiş, “Maalesef biz bugün sadece sahada puan kaybetmedik, masa başında da kaybettik. Bu şehir deprem oldu kaybetti, pandemi oldu kaybetti. Son olarak Elazığspor'u da kaybetti. Ekonomik problemleri bir türlü aşamadık kulüp olarak. Transfer yasağımızdan dolayı gençlerimizle mücadele ettik tüm sezon. Çocuklar bu kadar yokluk karşısında onur mücadelesi verdi. Nitekim son olarak Pendikspor'la 2-2 berabere kaldık ve matematiksel olarak küme düştük. Bugün en az 10 kez gol girişimimiz oldu ve kaleci hayatının maçıymışçasına kurtarışlar yaptı. Hakem 4-5 net penaltı pozisyonumuzu vermedi. Nitekim maç 2-2 bitti ve küme düştük. Camia olarak çok üzgünüz” dedi.

“GELECEK SENENİN PLANLAMASI ŞİMDİDEN YAPILMALI”
3. Lig'e düştük diye öldük bir şey yok diyen Yetiş, “Elazığspor 54 yıllık tarihiyle koca bir çınardır. Düştük diye bir daha küllerimizden doğmayacağız diye bir şey yok. Gelecek sezon planlaması şimdiden yapılmalı ve ne pahasına olursa olsun transfer tahtası açılmalı. Hak ettiğimiz liglere bir an önce dönmemiz ümidiyle” ifadelerini kullandı.

Yorumlar 7
Kâfi 04 Mayıs 2021 03:45

Hele şuna bak,tipe bak! Sen bir kuruş verdinmi bu takima ,yok.Ustune üstlük 3 öğün takımın parasıyla ye iç gez,sonra masa başında hakları yenmismiş.Mac sahada oynanıyor zurna , masada değil.

AHMET YENILMEZ 03 Mayıs 2021 19:47

Hepiniz hirsizsiniz sen de zafer hirsizsin sen de selcuk hirsizsin.Bu takimin bu hale gelmesinde tek sorumlu sizlersiniz. Bu cocuklari yol parası yok tesise gelecek tepeden baktınız deger vermediniz

AKIN 03 Mayıs 2021 19:05

takımın tüm masraflarını, personel maaşına kadar şahin serifoğulları karşılıyor. öztürk ise sadece temlik ve icralarla elazığspora federasyon ve iddiadan gelen üç beş kuruşa el koymuş..istfa etmesini tüm elazığsporlular gibi bende istiyorum..

Talat Kandemir 03 Mayıs 2021 17:16

Dızolar 3. Ligde olsa bu kulübü bırakmayacaklar, buradan anlaşılan ana fikir bu

Ahmet 03 Mayıs 2021 14:03

Bir insanda şeref,haysiyet olacak.Bu kadar insan küfür ediyor,beddua ediyor hala pişkin pişkin hesap yapıyorlar.Çünkü adamların hesabı başka.Stadyum yapılıyor.Takımı ite kaka birilerinin yardımıyla süper lige geri döndürme peşindeler.Reklam,saha gelirleri süper artacak.Yeni stadyum para basacak.Selçuk efendi bırakır mı?Keriz mi bu adam.Bir tane yiğit adam yok şu memlekette.Yazık.....

Taraftar 03 Mayıs 2021 12:57

İstifa etmek yerine üçüncü ligde tahta açılsın hesabı yapıyorlar hala. Yüzsüzlüğün bu kadarı da olmaz. Adamlar hala rant peşinde. Yuhhh. Zihniyete bak hele. Bir de vatan millet edebiyatından da dem vuruyorlar. Bırakın gidin artık. Yeter. Millet bıktı sizden ve sizin gibilerden.

MEHMET KAYA 03 Mayıs 2021 11:55

BİRİLERİ KINA YAKSIN. SAHİPSİZ ELAZIĞ DENİLDİĞİNDE KIZIYORLARDI..

Bakmadan Geçme