Gakgo, çarşamba günü başlıyor

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor'da play-off maçları için hazırlıklar Çarşamba günü start alacak

Gakgo, çarşamba günü başlıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TFF 3. Lig 2. Grup’ta normal sezonu 2. olarak tamamlayan ve yoluna Play-Off’tan devam edecek olan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da, hazırlıklar Çarşamba günü başlayacak. Eynesil Belediyespor’la oynanması gereken ancak rakibin sahaya çıkmaması nedeniyle iptal olan maç sonrası izne çıkan Bordo-Beyazlı ekip 3 günlük izin sonrası saat 17.00’de kendi tesislerinde toplanacak ve play-off maçları hazırlıklarına başlayacak. 


İLK MAÇ 15 MAYIS’TA 
TFF 3. Lig 2. Grup’ta sezonun tamamlanmasıyla Karşıyaka - Anadolu Üniversitesiyle eşleşirken, Turgutluspor ise Efeler 09 ile eşleşti. Bu maçlar 2 Mayıs Perşembe günü tek maç halinde oynanacak. Turu geçen 2 takım bu sefer içerde dışarda olmak üzere iki karşılaşma oynayacak. İlk maç 6 Mayıs Pazartesi rövanş ise 10 Mayıs Cuma günü. Buradan da turu geçen takım Elazığspor’un rakibi olacak.
İlk maç 15 Mayıs Çarşamba günü deplasmanda oynanırken rövanş karşılaşması 20 Mayıs Pazartesi Elazığ Atatürk Stadyumunda oynanacak. Turu geçen takım, aynı şekilde 1.gruptan gelecek takım ile 25 Mayıs Cumartesi tarafsız bir sahada final maçına çıkacak. Kazanan takım 2. Lig’e yükselecek. Maçın oynanacağı stad TFF tarafından ilerleyen tarihlerde açıklanacak.