VEKİLLER KAYIP

TAKİP ET
23 Haziran seçimleri öncesinde İstanbul'dan hemşeri ziyaret ve ziyafet paylaşımları yapan milletvekillerimiz, hezimet sonrası çok ortalıkta gözükmediler. 13 bin farkın 860 bine çıkmasında kendi paylarının olduğunu düşünerek bir süre gözükmeme gibi bir karar almışlarsa gerçekten de isabet kaydetmişler diye sayarız kendilerini.

Oysa seçimler yapıldı ve halkın tercihi ortaya çıktı. Bundan sonra halkın demokratik tercihinde de demokratik tepkisine de saygıdan başka bir tavır ortaya koymak halka ve demokrasiye inanmamak demektir.

  

Özellikle 3 yılımızı kaybettirip 31 Mart seçimlerinin ardından  Mansur Yavaş'ın yönettiği Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne  giden eski DSİ 9. Bölge Müdürü İlker Arslan'ın,ilgisiz ve başarısız olduğu  Uluova, Kuzova, Hamzabey ve daha birçok ilimiz için hayati değer taşıyan projenin akıbetinden hala bir ses yok.  Tarımın en stratejik bir saha olduğunu bu yıl herkesin yaşayarak gördüğü bir süreçte ve  Keban barajından  taşan suların boşa aktığı bir dönemde ovalarımızın susuzluktan kırılıp üreticilerimizin bir umutla beklediği   DSİ'nin sulama projeleri Elazığ ile  buluşacağı günü bekliyor

.

Bu sorunlar çözüm beklerken ve ne acıdır ki bizim şehrin problemlerini bizim olan vekiller yerine farklı illerin vekilleri takip ediyorsa yandı gülüm keten helva....

Vekillerimizin şehrin hangi meseleleri ile ilgilendikleri, düğün, nişan ve ziyaret paylaşımlarından şehre zaman kalıp kalmadığı merak ediliyor. 4 yıl seçimin olmaması vekillerimizde bir rehavet oluşturabilir ama dört yıl sonraki karne kendilerinin eseri olacaktır.

Bakmadan Geçme