TRANSFERDE DEV ADIMLAR

Bordo-Beyazlı ekibimiz, eski yıldızı Erman Kılıç ve Famousse Kone ile büyük ölçüde anlaşma sağladı

TAKİP ET
Haber: Hüseyin Kabukçu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, transferde hareketli saatler yaşıyor. Futbolseverlerin Samsunspor ve Göztepe'den tanıdığı golcü oyuncu Famousse Kone transferinde Bordo-Beyazlı ekibimiz büyük mesafe kat etti. Spor servisimizin edindiği bilgilere göre son olarak Azerbaycan Premier Lig ekibi Gabala'da forma giyen Malili yıldız ile büyük ölçüde anlaşma sağlandı.

1994 Mali doğumlu olan golcü oyuncu geçtiğimiz sezon Azerbaycan ekibiyle 6 kez rakip fileleri sarsarken, 5 golün ise hazırlayıcısı oldu.

Başarılı oyuncunun Spor Toto 1. Lig kariyerinde ise 56 maçta 17 gol ve 7 asisti bulunuyor.

 

ERMAN KOŞULSUZ GELİRİM DEDİ

Bordo-Beyazlı ekibimizde 2005-2006 sezonunda yıldızını parlatan ve Elazığspor tarihinin en yüksek bonservis bedellerinden biriyle İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a sattığı Erman Kılıç, yıldızını parlatan camiaya dönmenin planlarını yapıyor.

Uzun yıllar Süper Lig'de forma giydikten sonra kariyeri düşüşe geçen Erman, geçen sezon TFF 3. Lig ekibi 24 Erzincanspor'da 33 maçta forma giydi. 10 Numara ve kanatlarda görev yapan Erman geçtiğimiz sezonu 5 golle tamamladı. Elazığspor'un teklifini koşulsuz şartsız kabul eden Erman Kılıç, herhangi bir problem yaşanmaması halinde yeni sezonda Bordo-Beyazlı formasını giyecek.

Bakmadan Geçme