Şefkat Tokadı

Ak Parti, artık halkı ve halkın duygularını okuyamayacak kadar halktan uzaklaştı. Halkın bağrından çıkan bir siyasi hareket, tarifeli uçağa binmeyi, metro kullanmayı hakir gören bir siyasi bakışa evrildi anlayabilene aşk olsun.

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde Adıyamanlı tütün üreticileri ile yaka paça olan ve haksız bir tutum sergileyen Ak Parti, bu konuda da hatasını anlamış ve yeni yasa ile mağduriyetleri gidermenin yolunu tutma gereği duymuş. Ama her konuda olduğu gibi iş işten geçtikten ve Basra harap olduktan sonra…

AK Parti, 18 kanun ve 2 kanun hükmünde kararnamede değişiklik ön gören torba kanun teklifini Meclis Başkanlığı'na sundu. Yeni teklif ile terör örgütleriyle mücadele kapsamında kamu görevlilerinin görevden uzaklaştırılması, ihracı, rütbelerinin geri alınması gibi birtakım tedbirlere ilişkin düzenlemelerin süresi 31 Temmuz'dan itibaren 3 yıl uzatılabilecek. Güvenlik korucularının ücreti asgari ücretin altında kalmayacak. Tütün ticareti yapanlara yönelik cezalar bir yıl ertelenecek.

Bir yıl ertelemek çözüm müdür, tütün ekmeyi yasaklamak yerine teşvik etmek daha mı faydalıdır halkımız için bunun bile muhasebesini ve halkın menfaatini düşünemeyen bürokratlarla daha çok darbe yer Ak Parti. Ama en büyük ve hatta Osmanlı tokadını sandığa hazırlıyor gibi vatandaş.

Umarız bu tokat şefkat tokadı olur da birilerinin uyanmasına ve özüne dönmesine sebep olur.


Yorumlar 1
Abi 10 Temmuz 2021 00:10

Maalesef Ak partinin doğal yaşam süresi bitmiştir. Yeni kulvarlarda aşkla koşacak yeni cengaverler ortaya çıkacaktır. Devlet ortada kalmaz. Bu yüce halk gereğini yapar.

Bakmadan Geçme