Perinçek Zırvası

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Ulusal TV'nin canlı yayınına katıldı ve büyük bir gafa imza atı.

TAKİP ET

Zaman zaman ilginç söylemleriyle gündeme gelen Perinçek, burada yaptığı konuşmasında da tepki çeken açıklamalarda bulundu.

Vatan Partisi'nin geldiği nokta ile Hz.Muhammed dönemini karşılaştıran Perinçek, "Hz. Muhammed Mekke'de tebliğde bulunduğunda kaç kişi ona biat etti? Hz.Muhammed 1 yılda ancak 40 kişiyi buldu, hiç olmazsa biz 40 bin kişiyi bulduk. Hz. Muhammed'den çok ileri bir noktadayız. Atatürk Samsun'a giderken kaç kişiyle gitti? Tarihin zafer vadettiği kuvvet kadar büyük bir kuvvet yoktur.” ifadelerini kullandı.

Perinçek'in bu açıklamasından sonra gülmesi ve alanda bulunanların alkış tutması ise ayrıca dikkat çekti.

Doğu Perinçek, bazı milli hassasiyetleri öne çıkarmakla birlikte ABD düşmanlığı üzerinden Rusya seviciliği yapan, dünyanın iflas etmiş Maoculuğuna inanan ve insanları buna çağıran hem söylemleri hem de kendi artık ilgi görmeyen ve demode bir siyasetçi.

Kendisini Hz. Peygamberle özdeşleştirmesi ve hatta kendisini ondan daha başarılı göstermesi bile nasıl bir ruh halinde olduğunu ortaya koyuyor.

İnsanlığı ortaçağ karanlığından kurtarıp vahdetten rahmete ulaştıran ve tarihin en büyük devrimcisi olan Hz. Peygamberin köklü inkılabını, insanlığa huzur getirmediği için 70 yıl ancak dayanıp tarihin çöplüğüne atılan komünizm propagandistliğini bir tutan Doğu Perinçek, densizlik etmiştir.

Bu tip isimler artık siyaset sahnesinden çıkmalı , ekranlarda da görüntü ve bilgi kirliliği oluşturmaktan vazgeçmeli.

Bakmadan Geçme