LİSTEDE OLMAM BENİM İÇİN SÜRPRİZ OLMADI

Erol Kara/24 Haziran 'da yapılacak olan seçimlerde Elazığ 'dan Ak Parti 2. Sıra adayı olarak listeye giren 24. Dönem Milletvekili Sermin Balık, ''Listede olmam benim için sürpriz olmadı, Çünkü ben 17 Yıldır teşkilatın her kademesinde çalışıyorum dedi.

TAKİP ET
Balık, 'Kurtuluş savaşında kurşunsuz süngü ile mücadele verdik. Bugün Medya üzerinden, ekonomi üzerinden sandık üzerinden savaş veriyoruz. 24 Haziran onun için çok önemli. Sandıktan ya olacağız Ya öleceğiz çıkacak. Sandıktan güçlü çıkmazsak Meclis gücü ile çıkmazsak, üzerimizdeki oyunlar çok daha artacak.' dedi.

Yeniden aday gösterilmem benim için sürpriz değil diyen Sermin Balık, ''Milletvekilliği olmadığım dönemde gidip ben evimde yatmadım. Yine teşkilatın bütün görevlendirmelerinde yer aldım. Cumhurbaşkanımızın hep destekçisi oldum. Gerek yurt içinde gerekse yurt dışında partim tarafından verilen bütün görevleri yerine getirdim. Ben liderime nasıl küserim. Onun bir tek sözü ile siyasete girdim'' diye konuştu.

 

ALLAH BU ÜLKEYE BİR LİDER VERMİŞ

Sermin Balık, 'Hataları biz yaparız. Sayın Cumhurbaşkanımız bu davada hata yapmaz. Milletvekili olduğum dönemde Sayın Erdoğan ne kadar kıymetli ise, Milletvekili olmadığım dönem de de o kadar benim için kıymetlidir. Benim kırıldığım gücendiğim insanlar olmuştur ama, bu hiçbir zaman benim parti teşkilatım olmadı. Her zaman bir nefer gibi çalıştım. Sayın Cumhurbaşkanımız nereye görevlendirdi ise ben orada görev aldım. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son yüz yılın lideridir. Erdoğan bu ülke çok darda olduğu zamanlarda Allah bu ülkeye bir lider vermiştir. Cumhurbaşkanımız yalnız Türkiye'ye değil İslam coğrafyasına lider olmak olmaya namzet. İslam Coğrafyasının gözü Türkiye'nin üzerinde.  Düşmanlarımızın gözü Türkiye'nin gözü üzerinde. Cumhurbaşkanımızın destekleriyle TİKA aracılığıyla Dünya'nın her yerinde ki Müslümanlara ulaşılıyor. ' dedi.

 

ERDOĞAN DARBE GİRİŞİMİNİ ÇAY İÇEREK İZLEMEDİ

15 Temmuz'da Cumhurbaşkanımızın yanında ve sokakta olmaktan şeref duyuyorum

diyen Sermin Balık, 'Sayın Erdoğan arkasında Milletin gücünü hissedemeseydi 'Ölümüne' diyerek sokaklara çıkmazdı. Milletin gücüne ve Milletin ferasetine güvenerek sokaklara çıktı . Sayın Erdoğan olayları Tv'den çay içerek izlemedi.  Tankların arasından sessizce süzülerek geçmedi. Biz gençler nereye gidiyor diye düşünürken gençlerimizin 15 Temmuz günü süs havuzlarında abdest alarak şahadette yürüdüğünü gördük. İnsanlar  ölümü göz önüne alarak Cumhurbaşkanımıza kalkan oldular. Liderlerine inandıkları için ölüme koştular. Lider en önde gidendir Sayın Erdoğan da ordusunun ve halkının önünde giderek, karşılık verdi.' dedi.

   

EKONOMİ ÜZERİNDEN SAVAŞ VERİYORUZ

15 Temmuz işgal girişimini yapanlar hesabını tek tek ödüyor diyen Sermin Balık, ''Kurtuluş savaşında kurşunsuz süngü ile mücadele verdik. Bugün Medya üzerinden, ekonomi üzerinden sandık üzerinden savaş veriyoruz. 24 Haziran onun için çok önemli'' diye konuştu.

 Balık, 'Sandıktan ya olacağız, ya öleceğiz.Sandıktan güçlü çıkmazsak Meclis gücü ile çıkmazsak, üzerimizdeki oyunlar çok daha artacak.  Ülkeyi kaosa sürüklemeye çalışacaklar. Kaldı ki bu ekonomik baskılar tamamen 15 Temmuz gecesinde insanların üzerine ateş edenlerin yaptığı bir şey. O gün insanların üzerine ateş edenler kimse bugün ekonomimize çökertmeye çalışanlarda aynı güçler. Bizim güçlü bir ekonomimiz var . Bu geçici bir spekülasyon bunun uzun sürmesi mümkün değil. Her şeyin bir sonu var. 25 Haziran'a kadar değil Hükümet kurana kadar bu tazyikli baskıyı sürdürürler.  Güçlü bir hükümet kurulursa bu baskıların azalacağına inanıyorum. Bu süreç geçici bir süreçtir. Vatandaşımız her şeyin farkında.' dedi.
Yorumlar 1

Bakmadan Geçme