Kulüpler geri adım atmadı!

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 71 ilde yerel lig maçlarının devamı yönündeki kararı sonrası Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Elazığ Amatörü'ndeki takımlar bir kez daha toplandı

TAKİP ET

Haber: Hüseyin Kabukçu
Deprem felaketi sonrası Türkiye Futbol Federasyonu'nun yerel ligler hakkında aldığı kararlar uygulamaya konuldu. Elazığ'ın da aralarında olduğu 71 ilde yerel lig maçlarının devamı yönünde karar verilirken, Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile Elazığ Amatörü'ndeki takımlar bir kez daha toplantı gerçekleştirdi.

2 TAKIM SADECE KARAR DEĞİŞTİRDİ
Hakimiyet Gazetesi'nin edindiği bilgilere göre; Federasyonunun geçtiğimiz hafta yaptığı toplantıda devam etme kararı alan 3 takıma son toplantıda 2 takım daha dahil oldu. 5 takım lige devam edeceğini bildirirken, 1. Amatörde geri kalan 14 takım devam edemeyeceğini bildirdi.

KÜME DÜŞÜRÜLECEKLER!
Kulüplerden yine yazılı dilekçe alan Elazığ ASKF yönetimi, bu dilekçeleri Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirecek. Devam etmeme kararı alan takımlar hakkında son kararı TFF Amatör İşler Kurulu verecek. Statüye göre bu takımların küme düşürülmeleri gerekiyor. Deprem felaketinin süreç üzerinde nasıl bir etki göstereceği belirsizliğini korurken, 2. Amatör'de de katılmak istemeyen takımlar çoğunlukta. Elazığ futbolunun geleceği bir kez daha belirsizliği koruyor.

Bakmadan Geçme