GAKGOM OYUNU BOZAR

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Hakimiyet Gazetesi'ne önemli açıklamalarda bulundu.

TAKİP ET
Erol KARA/Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Amerika'nın dolar kuru üzerinden Türkiye'ye yönelik başlattığı ekonomik savaşa tepki amacıyla yerli para kullanılması yönünde kampanya başlattı.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Hakimiyet Gazetesine yaptığı açıklamada, 'Dolar'a karşı yerli para kullanılması için kampanya düzenledik.'' dedi.

 

HAYDİ GAKGOLAR DÖVİZLERİ BOZALIM

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 'Devletimiz için Türk lirasına geçin' adı ile başlattığımız 'Haydi Gakgolar dövizleri bozalım. ABD ve Avrupa'nın oyunlarını bozalım' esnaflardan çok büyük ilgi gördü'' dedi.

 

ESNAFLARIMIZ PANKARTLARI İŞ YERLERİNE ASIYORLAR

Yanılmaz,' Bütün esnaflarımız bu pankartları işyerlerine asıyorlar ve bir  duruş ortaya koyuyorlar. Cumhurbaşkanımıza Milletimizin verdiği destektir bu. Türkiye nasıl ki 15 Temmuz'u atlattıysa, bu ekonomik darbeyi ülkemizin milletimizin lehine Cumhurbaşkanımızın önderliğinde atlatacaktır. En iyi şekilde atlatacağız ve  sonuçta kazanan Türkiye olacaktır inşallah.' dedi.



TARİH BOYUNCA HER ZAMAN ZAFERLE ÇIKTIK

Tarih boyunca bu milletin her türlü saldırılara direndiğini ve zaferle çıktığını ifade eden Başkan Yanılmaz, Türkiye'nin birçok zenginliklere sahip olduğunu, en zor dönemleri başarıyla aşmış, 'yok oldular' dedikleri anda yeniden dirilmiş bir millet olduğunu belirtti.

 

BAŞARAMAYACAKLAR

Başkan Yanılmaz,'15 Temmuz da Askeri darbe ile ülkemizi karanlığa gömmek isteyenler, kardeşi kardeşe düşman yapmak isteyenler başarılı olamayınca şimdi onu farklı şekilde yapmanın mücadelesini veriyorlar ama başaramayacaklar' dedi.

 

TÜRKİYE ESKİ TÜRKİYE DEĞİL

ABD'nin Türkiye'ye tehditkr cümleler kullandığına dikkat çeken Mücahit Yanılmaz,' Ama yanılıyorlar. Türkiye eski Türkiye değil. Türkiye 2002'den bu yana birçok değişik ve dönüşüm yaşadı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan liderliğinde bir duruş ortaya koyuyor. Bu duruş zalime diz çöktürme duruşudur, bu duruş mazlumu ayağa kaldırma duruşudur. Dünya da zalimlik yapıp istediğimi alırım diyenler, artık bundan sonra her istediklerini yapamayacaklarını biliyorlar.'' diye konuştu.

 

MİLLETİMİZ KENETLENDİ

Başkan Mücahit Yanılmaz,''ABD'de oturup Türkiye'ye tehditler savurarak, bir şeyleri değiştiremeyeceklerini görecekler. 15 Temmuz da Askeri darbe ile ülkemizi karanlığa gömmek isteyenler, kardeşi kardeşe düşman yapmak isteyenler başarılı olamayınca şimdi onu farklı şekilde yapmanın mücadelesini veriyorlar. 15 Temmuz da tavrımızı bayrağımızdan, Milletimizden yana ortaya koyduysak, bugünde ekonomik darbeye karşı dolara karşı Milletimiz dimdik ayakta. Ve bu mücadeleyi hep birlikte veriyoruz.' dedi.



 

 

 

Bakmadan Geçme