En Az Tepkili Liste

Ak Parti aday adaylarının mülakatları son buldu. Aday adaylarına iki kelimelik 'kendinizi anlatınız' sorusu soruldu ve komisyon üyeleri,4-5 dakikalık konuşma ile kendilerini ifade etmeye çalışan aday adaylarına yönelik puanlamalarını yaptılar

TAKİP ET

Mülakata giren çok sayıda aday adayı ile görüştük. Kendilerini kısaca tanıttıktan sonra siyasete ve Ak Partiye bakışını ve 14 Mayıs seçimlerinin önemine dair düşüncelerini ifade ettiklerini dile getirdiler.
Görüştüğümüz aday adaylarının yine ortak kanaati Genel Merkez'in mülakat ile ilgili sistem ve düzeni iyi kurduğu, alfabetik sırayla beşer kişilik guruplarla görüşme salonuna davet edildiklerini, sırası gelen aday adayının komisyona girerek mülakatı gerçekleştirdikten sonra genel merkezden ayrıldıklarını dile getirdiler.
Nezih bir ortam ve kendilerini hakkıyla ifade ettikleri yönünde tamamlanan mülakat sonuçlarının, iki gün içinde değerlendirilerek üst komisyona havale edilmesi bekleniyor.
Her ne kadar 64 aday adayı mülakata katılmış olsa da ilimizde 72 aday adayının olduğu Ak Parti'de Elazığ ile ilgili sürecin yapılacak anket ve Elazığ'da öteden beri partide etkili olan üç ismin de özel görüş ve kanaati alınarak 7 Nisan tarihinde sonlandırılması bekleniyor.
9 Nisan tarihinde listelerin YSK'ya verilmesinin ardından açıklanacak milletvekili aday listesi ne kadar mükemmel olursa olsun belirli tepkilerin gelmesi de normal görülüyor.
Yapılacak her listeye olacak itirazı bilen Ak Parti, en az itiraz alacak bir listeyi oluşturmanın peşinde ve bunun titiz çalışmasında.

Yorumlar 9
gakgo aday adayı 03 Nisan 2023 09:40

mücahit yanılmaz bey liste başı olmayı hakeden kıymetli bir isim, umarız listede olur. keza yasemin açık hanım da aynı şekilde...

Reşit 02 Nisan 2023 00:12

Hakkımızdan hayırlısı kimler ise onlar seçilsin burda amaç memlekete hizmet ama biz her cuma namazında hutbenin sonunda hocanın dediği Allahın ayetini yanlış anlayıp yakınlarımıza sadece faydalı oluyoruz. onları zengin ediyoruz.

Mücahit 01 Nisan 2023 05:03

Mücahit yanılmaz ilimize en çok zarar verenlerden biri bunu bir elazığ biliyor ilimize yazık etmeyin her bölgeden aday olsun kirlenmemiş isimleri siyasete koyarsanız ilimize faydalı olur yoksa herkes kendi yandaşlarını bir yerlere getirir torpille böylece sadece ilimize değil ülkemize zarar verirsiniz

İrfan 01 Nisan 2023 04:18

1 Prof Dr Erol Keleş 2 Yasemin Açık 3 Murat Öz 4 Mücahit Yanılmaz 5 Haydar Evliyaoğlu

Ahmet 31 Mart 2023 17:14

1 Mücahit Yanılmaz 2 Yasemin Açık 3 Süleyman Selmanoğlu 4 Ömer Serdar-Ejder Açıkkapı 5 Murat Öz -Haydar Evliyaoğlu

432 31 Mart 2023 15:16

sürekli palulu vekil adayları istemiyoruz buna karşıyız akp il başkanlığına merkezi akp yönetimine cumhurbaşkanına söyleyin sürekli aynı ilçelerden aday çıkması elazığı bunalttı bezdirdi canından usandırdı yeter artık bütün ilçeler şehir merkezi karakoçan kovancılar paluya hipotek edilemez her yer kendine özgüdür her yerden eşit adaylar çıksın gösterilsin şehrin batısıyla doğusu arasında eşit denge adaylar çıksın taraflı olmasın hatır gönüllü veya rüşvetle aday olunmasın yoksa kazanamaz bu kadar basit zaten elazığ 3 -1-1 bu şekil çıkacak ama akp istenilen adayları eşit çıkarmazsa bu 3 vekilde kendisine nasip olmaz yeter artık belediye paluya ait elazığ belediyesi vekiller hep paluya ait adaletmi hak hukukmudur bu söyleyin sayın medya dijital yoklamalar yapılıyor nerden bilecem ordan değiştirmeler olmadığını palu lehine

Abdülkadir 31 Mart 2023 05:56

Mücahit listede olursa kesin rey veremeyeceğiz. Mhp ye veririz,biline!

Oğuz 31 Mart 2023 00:41

Bence de 1 Mücahit Yanılmaz ama sermin balık listeye giremez

Çoban 30 Mart 2023 19:26

1 mücahit yanılmaz.2.sermin balık.3.selahtin Özsoy.4.mehmet karacadağ.5.Aziz dinç (YADA .HAYDAR EVLİYAOĞLU)dur

Bakmadan Geçme