Elazığspor'un kritik sınavı!

Bordo-Beyazlı ekibimiz, TFF 1. Lig'in 6. Haftası'nda Akın Çorap Giresunspor ile karşı karşıya gelecek

TAKİP ET
Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 1. Lig'in 6. Haftası'nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, Akın Çorap Giresunspor ile yarın karşılaşacak. Dün saat 11.00'de Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanın ardından saat 17.20'de havayoluyla Giresun'a geçen ve Ramada Otel'e yerleşen temsilcimiz, zorlu maçın son çalışmasını yarın Giresun'da gerçekleştirecek.

Hafta içinde Sancaktepe Belediyespor'u eleyerek 4. tura adını yazdıran Bordo-Beyazlı ekibimiz, Giresun'a moralli bir şekilde gitti.

Temsilcimizde zorlu maç öncesi sakat ya da cezalı futbolcu bulunmaması teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

19. RANDEVU

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz, tarihinde ilk kez 1979-1980 sezonunda karşılaştığı Karadeniz ekibiyle tarihinde 19. randevusuna çıkacak.  Elazığspor-Giresunspor rekabetinde bugüne kadar oynanan 18 müsabakada 6 galibiyet elde eden Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, 6 karşılaşmada berabere kaldığı rakibine 6 maçta da boyun eğdi. Atılan gollerde ise Elazığspor 26-20 üstün durumda.

İki takım arasında geçen sezon oynanan maçları ev sahibi takımlar kazanmıştı.

Elazığspor, bugünkü maç öncesinde 5 maçta 10 puanla 4. sırada bulunurken, Akın Çorap Giresunspor ise 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlikle aldı ve 13 puanla zirvede yer aldı.

MUHTEMEL ONBİR

Bordo-Beyazlı ekibimizin Pazar günü oynanacak olan maça; Soner, Adem, Mehmet Yiğit, Erman, Onur, Bjarnason, Alpaslan, Tatos, Tom, Sarpong ve Mertan onbiriyle çıkması bekleniyor.

24 Eylül Pazar günü saat 16.00'da Giresun Atatürk Stadyumu'nda oynanacak olan Akın Çorap Giresunspor – Elazığspor maçını Bursa Bölgesi Süper Lig Hakemi Arda Kardeşler yönetecek ve müsabaka Bein Sports HD Max 1'den canlı olarak yayınlanacak.

Bakmadan Geçme