Elazığspor eski golcüsünü istiyor

Yeni sezon öncesi transfer tahtasını açabilmenin yollarını arayan Elazığspor'da, transfer listesinde yer alan isimlerle görüşmeler yapılıyor

TAKİP ET


 

TFF 2. Lig'de yeni sezon öncesi bir yandan kulüp lisansını almak için çaba sarf eden, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdüren Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor'da Başkan Selçuk Öztürk, forvet transferi için eski golcüsü Deniz Yılmaz'ı görüşmeye davet etti.

Bonservisi elinde olan Deniz Yılmaz'ın ilk etapta teklife sıcak baktığı ve başkan Öztürk'ün görüşme teklifini kabul ettiği öğrenildi.

2013-2014 sezonunda Almanya 2. Lig takımı Padeborn'dan Bordo-Beyazlı renklere transfer olan ve oynadığı futbolun yanı sıra attığı gollerle taraftarların takdirini kazanan Deniz Yılmaz'ın büyük bir aksilik yaşanmaması halinde Elazığspor forması giymesi bekleniyor.

Elazığspor formasıyla 2013-14 Sezonu'nda rakip fileleri 28 maçta 12 kez havalandıran Deniz, aynı sezon takımın küme düşmesiyle Trabzonspor'a satılmıştı. Deniz Yılmaz, Elazığspor tarihinin en yüksek bonservis kazandıran futbolcusu olma hüviyetini elinde bulunduruyor.

Bakmadan Geçme