Elazığspor'dan, Başkan Şerifoğulları'na teşekkür

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Bayburt Özel İdarespor maçı deplasman giderlerini karşılayarak, prim sözü verdi

TAKİP ET
Birevim Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, yazılı bir açıklama yaparak, Bayburt deplasman giderlerini karşılayan ve prim açıklayan Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'na teşekkür etti.

Başkan Öztürk yaptığı açıklamada, sezonun ilk haftasında oynayacakları Bayburt Özel İdarespor maçının deplasman giderlerinin tamamının Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları tarafından karşılanacağını ifade ederken, Başkanı Şerifoğulları'nın aynı zamanda Bayburt Özel İdarespor maçında galip gelinmesi durumunda prim sözü verdiğini de belirtti.

Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın yaşanılan sıkıntılı süreçlerde ve problemlerin çözümü noktasında Birevim Elazığspor Kulübü'ne her daim destek olduğunu kaydeden Başkan Selçuk Öztürk, 'Bu gibi destek ve birliktelikler Elazığspor'umuzu başarıya taşıyacaktır. Kulübümüze verdiği destek ve gösterdiği ilgiden dolayı camiamız ve taraftarlarımız adına Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları'na teşekkürlerimi sunuyorum' dedi. (Spor Servisi)

Bakmadan Geçme