Elazığ'da Vatandaşların Bu Mağduriyeti Bitmiyor

Park sorunu gün geçtikçe artarken araçların gelişi güzel ortaya bırakılması dikkat çekiyor.

Elazığ İl Özel İdaresinde araç sürücülerinin araçlarını gelişigüzel yerlere park etmesi tepkilere neden oluyor. Park sorununun yaşandığı ve otopark anlamında herhangi bir adım atılmadığı için park halindeki araçlarla giriş çıkışlar engelleniyor.

Yüzlerce aracın geldiği İl Özel İdarede park sorunu aldı başını gidiyor. Araçların gelişi güzel park etmesinden trafik aksıyor, yavaşlıyor, tıkanıyor. Sürücüler klakson sesleri ile birbirlerini uyarıyor, ama anlayan kim. Bir de suç karşısındakiymiş gibi tartışma, laf kalabalığı ardından kavga. İşi için gelen vatandaşlar sıkıntılı anlar yaşatıyor.

Sürücüler yine hiçbir şey olmamış gibi gelişigüzel park ederek yolu trafiğe giriş ve çıkışlara kapatabiliyor.

Vatandaşlar, büyük bir dikkatle araçlarını park etmeye uygun bir yer arıyor. Ancak bir süre sonra park ettikleri yere başka bir araç gelip çift sıra park ediyor.

Aracını park ettiği yerden çıkarabilene aşk olsun...

Yorumlar 3
Fikret ESKİN 02 Şubat 2024 14:47

O bölgedeki devlete ait boş yerleri satılırsa bu sorunlar kaçınılmaz. Özel idare, adliye, deftardarlık, maliye, bir kaçtane okul bu bölgede var, hepsi de yoğun olarak halk ile bağlantılı kuruluşlar, özel idarenin altındaki, batısındaki (buraya üç bloklu koca binalar yapıldı) yerler devletin çok ihtiyacı varmış gibi üçüncü şahıslara satıldı. Buralar yeraltında üç kat otopark üstü oturma alanları ve park olarak değerlendirilebilirdi. Bu boş alanlarında konut ve ticaret olarak yapıldığını düşünürsek sıkıntılar daha da büyüyecek. Bizi yönetenlerin vizyonları, taktir etmek gerekir, gerçi taktir de görüyorlar, yapacak bir şey yok

Hakkı tunay 02 Şubat 2024 11:05

Köyüne göre küllük

Gakko23 01 Şubat 2024 23:57

Araştırma hastanesinin önü daha kötü.

Bakmadan Geçme