Beklenen Değişim…

DSİ 9. Bölge Müdürlüğü'nde görev değişimi yaşandı. DSİ 9. Bölge Müdürlüğü görevini yürüten Mahmut Dündar, Ankara'da görevlendirildi.

TAKİP ET

9. Bölge Müdürlüğü görevine ise Bursa DSİ Bölge Müdür Yardımcısı Kenan Akyürek vekâleten atandı.

Aslında yaşanan bu görev değişimi beklenen ve gerekli bir değişimdi. Mahmut Dündar, görev yaptığı yıllar içerisinde iyi niyetle çalıştı ama yetersizdi. Bilgi ve birikimini yeterince yansıtamadı belki ama görev yaptığı süre içerisinde DSİ'nin özellikle Kuzova ve Uluova konusunda sınıfta kaldığını rahatlıkla söyleyebiliriz.

DSİ; bu dönemde sorunların çözümü ile değil, ovalarımız susuzluktan kırılırken yeni yapılan görkemli kurum binası ve lojmanları ile gündeme geldi. Üreticiden esirgenen bütçeler ve ödenekler ne yazık ki kurum personelinin kullanacağı lüks lojmanlara, sosyal tesislere harcandı.

Bölge Müdürü Dündar; sosyal medya mecrasında herhangi bir ihaleyi alan firma yetkilileriyle protokol imzalamasıyla ve ziyaretine giden her bir kişi ile resim paylaşması ile gündeme geldi. Sahada fazla olmayan, sahanın sesini duyamayan ve bunun için adım atamayan bir bölge müdürü profilini çizdi.

Dileriz yeni bölge müdürümüz, klasik ve yerleşik kadronun vizyonsuz cenderesinde kaybolmaz. İhtiyaçlar ve öncelikler sıralaması yapar ve tek kuruşu bile kendi kurumuna değil, bu günlerde en stratejik alan olan tarıma ve sulamaya harcar.

Elazığ'a bu görev değişimi hayırlı olsun…

Yorumlar 1
23 24 Haziran 2022 07:43

Bu kaban barajı önündeki tarım arazilerinin kimler EKİYOR hep mafya konmuş bununiçin bir DSİ bölge müdürü göreve çağırıyoruz gelip buralardan ecirmisli alınsın yurtbaşı yunlüce Mollakendi çağlara GÜNTAŞI KARASAZ buralarda DSİ Bölge müdürü göreve çağırıyoruz gelip buralardan ecirmisli alınsın İnşallah yeni gelen müdür bu baraj önündeki tarım arazilerinin kimler EKİYOR ilgilenir her gün yazacam bürakatları da ilgilenen kadar yazacam bu nebal dır günahtır O kadar gariban insanlar var o köylerde onlarda verilsin onlarda eksin TA DİYARBAKIR DAN GELMİŞ BURALARI EKİYOR LAR ELAZIĞIN ÇİFÇİSİNE AYIBIDIR

Bakmadan Geçme