Başkan Şerifoğulları 3 Yıllık Çalışmalarını Anlatacak

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, canlı yayınına katılarak 3 yıllık görev süresi içerisinde yaptığı çalışmaları ve gelecek projelerini anlatacak.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, ortak canlı yayınına katılarak 3 yıllık görev süresi içerisinde yaptığı çalışmaları ve gelecek projelerini anlatacak.
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, canlı yayında Elazığlı vatandaşların evlerine konuk olacak. Kanal 23, Kanal Fırat ve Kanal E televizyonlarının ortak canlı yayın programına katılacak olan Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, göreve geldiği günden bugüne geçen 3 yıllık süre zarfında yaptığı ve devam eden çalışmaları kamuoyu ile paylaşacak.

7 Haziran Salı günü saat 21.00'da başlayacak olan programda Başkan Şerifoğulları, Kanal 23 Genel Yayın Yönetmeni Arif Çakmak ve Kanal Fırat ve Kanal E Televizyonları Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık'ın sorularını cevaplandıracak.

Üç televizyondan da ortak gerçekleştirilecek canlı yayında Başkan Şerifoğulları önemli açıklamalarda bulunacak. Gerçekleştirilecek programda Başkan Şahin Şerifoğulları gelecek süreç içerisinde Elazığ için yapacağı çalışmaların da ayrıntılarını paylaşacak. Başkan Şerifoğulları'nın konuk olacağı ortak canlı yayın Salı günü saat 21.00'de ekranlarda olacak.

Yorumlar 2
merak 07 Haziran 2022 13:46

keşke yayına merak edlen soruları soracak bir gazeteci de katılsaydı. Misal ben okul durumlarını mevcut imar planı ile trafik sorununu nasıl çözmeyi düşündüğünü veya kültür park ayarında 3 park yapılacaktı neden yapılmadığını . 40 yıl su sorunu kalmayacak denilen su da neden baraj yapıldıktan 3 ay sonra su bittiğini. organize sanayi bölgesi adına yapılmış elle tutulur bir şeylerin neden yapılmadığını. besi obs , teknova ve elazığ osb de neden yatırımcıya arsa hazırlanmadığını soracak bir gazeteci de katılsaydı ya yayına

23 07 Haziran 2022 07:32

Ne anlatacak yıkımlarda usilsizliği mi yoksa Aksaray Mahallesinde ki atıl durumu yapılan camiyi mi. ELAZIĞ daki arka sokaklardaki bozuk yollarımı. Mahalle aralarındaki çöpleri mi. Yoksa yandaşlarını belediye işçi alımların ı daha çok anlatacak şeylsr var Hani Abdullah Paşa mahalle dindeki evleri yıktırdın evlerde yapılmıyor 21.mayısda altyapı ya başlanacaktır nerede kaldı

Bakmadan Geçme