Başkan Alan, Ormanoğlu'nu Ziyaret Etti

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, 31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanlığı görevine seçilen başkanlara hayırlı olsun ziyafetlerini sürdürüyor.

Başkan Alan, Ormanoğlu'nu Ziyaret Etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Alan,  bu kapsamda Akçakiraz Belediye Başkanı İbrahim Ormanoğlu’nu makamında ziyaret etti.
31 Mart seçimlerinde halkımızın teveccühü ile Belediye Başkanı İbrahim Ormanoğlu’na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiklerini ve kendisine yeni görevinde başarılar dilediklerini i ifade eden Başkan Alan, “Ormanoğlu Ailesi,  Elazığ'da çok güzel işlere imza atmış, çok önemli projeleri hayata geçirmiş, Ticaret ve Sanayi Odası üyesi olarak da Elazığ'da ciddi yatırımlar yapan bir aileye mensup değerli bir arkadaşımız.  Akçakiraz Belediye Başkanı İbrahim Ormanoğlu’nun Akçakiraz Beldemizde de önemli hizmetleri hayata geçireceğinden hiç bir tereddüttüm yok.  Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı olarak hem belediyecilik hem de istihdama yönelik projelerinde kendisinin hep yanında olacağımızı ifade ediyor, Odamız ve şahsım adına görevinin hayırlı olmasını diliyor, başarılar temenni ediyorum” dedi.
Kendilerini ziyarete gelen Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan'a teşekkür ederek sözlerine başlayan Akçakiraz Belediye Başkanı İbrahim Ormanoğlu ise şunları söyledi:
“İdris Alan Başkanımız, bizlerin olduğu gibi Elazığ kamuoyunun da sevdiği, saydığı ve her zaman değer verdiği bir büyüğümüzdür. Kendilerinin desteklerini her zaman yanımızda hissettik. Bildiğiniz gibi Ticaret ve Sanayi Odası ilimizin gelişip kalkınmasında lokomotif görevi gören güzide bir kurumumuzdur. İdris Alan Başkanımızın; cesareti, kararlılığı ve sonuç odaklı çalışma anlayışıyla böylesine önemli bir kurumun başında olması Elazığ için büyük bir şans,  bizler için de gurur kaynağıdır. Başkanımızın,  İlimiz ekonomisi yanında şehrin farklı alanlardaki sorunlarının çözümünde ortaya koyduğu irade ve kararlılığı izliyor ve kendisini takdir ediyoruz. Ben İdris Alan Başkanımıza ziyaretleri için şahsım ve beldemiz halkı adına teşekkür ediyorum”

Başkan Alan, Ormanoğlu'nu Ziyaret Etti

Başkan Alan, Ormanoğlu'nu Ziyaret Etti