Başkan İsyan Etti

Elazığ Şoförler Odası  Başkanı Şevket Toraman, akaryakıt zamlarıyla kontak kapatma noktasına gelen şoför esnafının dayanacak gücü kalmadığını ifade etti.

Esnaf ziyaretleri kapsamında taksi ve minibüs duraklarını ziyaret eden Başkan Toraman, esnafların akatyakıt ve diğer ürünlere gelen zamlara tepkilerini sosyal medya hesabından paylaştı ve “bu işin altından kalkacak gücümüz kalmadı” ifadesini kullandı.

İşte o paylaşım:

“ESNAFLARIM Günden Güne Batmaya Doğru Yolcu Olmuş. ESNAFLARIMA ACİLEN Destek Sağlanmalı. Bu İşin Altından Kalkacak Gücümüz Kalmadı. Biz Devletimizin Yanındayız.”

Yorumlar 2
Selahattin Deniz 12 Haziran 2022 14:27

Başkan şikayetinde haklı her gün akaryakıta zam yapılıyor. Dünyanın hiç bir yerinde azami destekleyen insan olmaz Ama Türkiye de var .şöförü suçlayan kardeşim denetimi belediye yapar .Yanlış varsa cezasını keser.arabalar su ile çalışmıyor. Herşey durma noktasında.Vakiflara yardım edeceğine akaryakıtın durursun.milleti muhtaç edip dilenci yapmasınlar. Sabır diyorum artık.haziran 2023 diyeceğiz sandıktan cezasını keseceğiz.Akilli düşünmem gerekir 20 yılda ülke samana ota muhtaç.7.5 buğday yeni üretilen ekmek 6 ile 10 TL.bunu unutmayın.büyük marketler ülkeyi sömürü hala poşet parası alıyorlar onlara söz yok.

Ahmet 11 Haziran 2022 20:25

Bütün yolcuları oturarak tasiyacaksaniz ve durak usulü ücret alacaksanız yapın yapacağınız zammı. Milleti ayakta taşıyıp bazılarını ayırarak söylüyorum edep haya bilmeyen kabadayivari şoförleri direksiyona geçirirseniz 500 MT ye dahi aynı ücreti alacaksanız o zaman zam mam yok kapatın kontağı sıkıysa. Arabamla gider yolda kaç insan varsa alırım. Herkes de böyle yapsın tıpış tıpış kontağı açarsınız.

Bakmadan Geçme