ALİ DÜNDAR: 'ÇOK ŞÜKÜR HASARLI BİNAMIZ YOK'

Başak MERAL GÜNDÜZ/Elazığ'ın en güzide mahallelerinden Hilalkentin   Mahalle Muhtarı Ali Dündar,gazetemize açıklamalarda bulundu.

ALİ DÜNDAR: 'ÇOK ŞÜKÜR HASARLI BİNAMIZ YOK'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dündar yaptığı açıklamada”Depremden sonra hepimiz tedirgin olduk tedbir amaçlı çadır aldık. Alınan çadırları  evleri müstakil,kerpiç ve  çatlak olanlara verdik. Çok şükür hasarlı binamız yok, hasarsız raporumuz için dilekçemizi yazıp vereceğiz”, dedi.

Dündar, "Sayın Valimiz Çetin Oktay Kaldırım, Sayın Milletvekilimiz Tolga Ağar,Sayın Milletvekilimiz Gürsel Erol,Sayın MHP İl Başkanı Semih Işıkver bizleri ziyaret etti. Sayın milletvekilimiz Gürsel Erol mahalle sakinleriyle birebir görüşme yaparak deprem sonrası vatandaşlardan bilgi aldı ve mahallemizdeki çoğu evlerin hasarsız oluşundan dolayı vatandaşların gönül rahatlığıyla evlerinde kalmalarını söyledi.” dedi.

Ali Dündar, Hilalkent Mahallesi sakinlerinin diğer yetkililerin de biran önce mahallelerine gelerek geçmiş olsun dileklerinde bulunmalarını dört gözle bekledilerini söyledi.

7/24 muhtarlığın açık olduğunu ve vatandaşlarımıza hizmet için esnafınızın geç saatlere kadar açık olduğunu ifade eden Dündar, inşallah tez zamanda elbirliğiyle şehrimiz ayağa kalkacak ve yine yeniden eski günlerdeki gibi yaşam standartlarımızı artıracağız diye ifade etti.