Akşenerli mi Akşenersiz mi?

Nebi Hatipoğlu, Durmuş Yılmaz ve Bahadır Erdem'in istifalarıyla sarsılan İyi Parti'de şimdi de 27. Dönem Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, istifa sinyali verdi. Bununla birlikte TV100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, İyi Parti'nin Ankara'da bir merkezden yönetildiğine dair iddiayı gündeme getirdi.

Akşenerli mi Akşenersiz mi?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gürel, bu isimlerin Uğur Poyraz, Ümit Dikbayır, Adnan Beker, Uğurhan Tiryaki ve bazı partililer olduğunu aktarmakla kalmadı, bu ofiste Genel Merkez ve Akşener’in aleyhinde konuşmalar yapıldığını ifade etti.

Yaşanan istifalar ve olası yeni istifalar ve parti içi hizipleşmelerin pençesine düşmüş İyi Parti’nin nasıl toparlanacağı konusunda siyasi gözlemciler değişik önerilerde bulunurken İyi Parti’nin Cumhur ittifakına katılmasına yönelik teklifler daha çok öne çıkıyor.

Yerel seçimlerde tek başına seçimlere gitme ihtimali çok yüksek olan İyi Parti’nin bu seçimlerde aldığı oya bakarak yeni bir rota belirlemesi, yüzde 7 ve üzerinde bir oy alırsa siyasete devam edeceği bunun altına düşerse de Cumhur İttifakına katılabileceği ifade ediliyor.

Tabi bu rotanın Meral Akşener’i mi yoksa onsuz mu çizileceğini önümüzdeki seçim sonuçları gösterecek ve muhtemeldir ki CHP’de olduğu gibi İyi Partide de bir değişim rüzgarı esecek.