Akşener'in Temizlik Operasyonu

14 Mayıstaki yenilgisinden çok milletvekilliğinin para karşılığı satıldığı,  partideki önemli isimlerden olan ve geçtiğimiz gün istifa den Ümit  Dikbayır'ın Genel başkanın eşi ve özel kalem müdürünün banka hesaplarının kontrol edilmesi yönündeki açıklamalarının ardından İYİ Parti lideri Meral Akşener'in 'Defolup gitsinler' dediği iddia edilen vekillerden biri olan Adnan Beker, partisinden istifa etti. 

Akşener'in Temizlik Operasyonu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Beker, "İYİ Parti çatısı altında artık Ankaralı hemşehrilerim ve yüce Türk milletine daha fazla katkı sağlayamayacağımı düşündüğümden, bugün itibariyle İYİ Parti'den istifa ediyorum" dedi. Böylece İYİ Parti'nin Meclis'teki sandalye sayısı 42'ye düştü.

İyi Parti iki büyük sınav veriyor. Birincisi geçmişteki hatalarından ders alıp siyasete kendi başına ve kendi politikalarıyla yürümek, ikincisi ise içindeki çürük elmalardan temizlenmek.

Akşener şimdilik bu iki konuda da dik duruyor ve taviz vermiyor. Partinin yeniden alternatif ve halkın umudu olması için bu iki çizgide ilerlemesi ve tüm planlarını 2028 yılına göre yapması lazım.

Görünen  o ki İyi Parti’de önümüzdeki günlerde de önemli istifalar gibi şaşırtan itiraflar da dinleyeceğiz.