Aksarayspor yönetimi bir araya geldi

Yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig ve Türkiye Voleybol 2. Ligi'nde ilimizi temsil edecek olan Aksarayspor'da camia akşam yemeğinde buluştu

Aksarayspor yönetimi bir araya geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Ahmet Çöteli
Elazığ sporunun önemli değerlerinden Aksarayspor, başkan Özcan Bal’in organize ettiği akşam yemeğinde bir araya geldi. Kültür Park’ta düzenlenen organizasyonda yeni yönetim kurulu üyeleri yer aldı ve izlenecek yol haritası belirlendi. Sarı-Siyahlılar yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig ve Türkiye Voleybol 2. Ligi’nde ilimizi temsil edecek. Yemek etkinliği sonrası spor servisimize açıklamalarda bulunan Aksarayspor Başkanı Özcan Bal, “Bu sezon bizimle çalışmaya başlayacak olan yeni yöneticilerimiz ile yemekte bir araya gelerek spor kulübümüz ve gelecek sezonki hedeflerimiz hakkında değerlendirmede bulunduk. Hedefimiz şehrimizi futbol ve voleybolda en güzel şekilde temsil etmek olacak. İki kulvarda da öncelikli hedefimiz adından söz ettiren ve üst sıralara oynayacak takımlar oluşturmak olacak. Aksarayspor adının olduğu her platformda en üstlerde olmak hedefiyle yola koyulur. Bu doğrultuda futbolda hedefimiz 3.lig. Voleybolda da 1.lige çıkmak olacak” dedi.

YENİ YÖNETİM…
Yönetim kurulumuzda yeni sezonda iş adamları Vedat Görgöz ile Fırat Ataşsalar, Munzur Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Yapı İşleri Daire Başkanı Dr. Alper Polat, doktor Cenk Bağıran, Munzur Üniversitesi beden eğitimi bölümü öğretim üyesi Veysel Albayrak, Munzur Üniversitesi beden eğitimi bölümü öğretim üyesi Murat Şakar, iş adamı Yavuz Bingöl gibi önemli isimler olacak.