MHP Elazığ İl Teşkilatı İlçelerde Program Düzenledi

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ il teşkilatı tarafından 'adım adım 2023, ilçe ilçe anlatma ve aydınlatma toplantısı' Sivrice, Maden, Palu ve Kovancılar ilçelerinde gerçekleştirildi.

MHP Elazığ İl Teşkilatı İlçelerde Program Düzenledi

MHP Genel Merkezi tarafından başlatılan “Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı” kapsamında Elazığ’da da Sivrice, Maden, Palu ve Kovancılar ilçelerinde toplantılar gerçekleştirildi. 

SİVRİCE İLÇESİ ZİYARETİ 
MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay ve MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek’in de katıldığı toplantılar ilk olarak Sivrice ilçesiyle başladı.

GÜNDOĞAN: İLİMİZİN EN ÖNEMLİ TURİZM MERKEZİ OLAN İLÇELERİMİZDEN BİRİDİR 
Programda konuşan Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan, “Sivrice ilçemiz Elazığ’ın en güzel ilçelerinden biridir. Yaklaşık 30 kilometre mesafede Hazar gölünün kenarında Hazarbaba dağının eteklerinde kurulmuş, 1936 yılında kurulmuş güzide ilçelerimizden biridir. İlimizin en önemli turizm merkezi olan ilçelerimizden biridir. 2019 seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi olarak ilk defa Sivrice ilçemizde seçimi kazandık” ifadelerini kullandı.

IŞIKVER: ÇÖZÜLEN VE ÇÖZÜM BEKLEYEN PROBLEMLERİN DE FARKINDAYIZ 
MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver açıklamasında, “Sivrice’nin sorunlarına vakıfız. Sivrice’nin 24 Ocak 2020 tarihinde gerçekleşen Elazığ depreminin merkez üssü olması hasebiyle yaşadığı, yaşamakta olduğu çözülen ve çözüm bekleyen problemlerin de farkındayız. Bu itibarla bugün ki etkinliğimizin temel amacı; Türkiye’nin bütün ilçelerinde daha önce Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisi, onun kurduğu parti konumunda olan Türkiye’deki bütün siyasi partilerin anası konumunda olan ama bugün maalesef HDP’nin, PKK’nın, YPG’nin bir siyasi vagonu haline dönüşmüş Cumhuriyet Halk Partisi’nin gerçek yüzünü anlatmak ve toplumumuzun, insanımızın aydınlanmasına vesile olmaktır” şeklinde konuştu.

Heyet daha sonra Maden ilçesine geçti. 

YAVUZ: İLÇENİN BÖLÜNMESİNİN ÖNÜNE GEÇTİK 

MHP Maden İlçe Başkanlığı ve MHP Alacakaya ilçe başkanlıklarının ortaklaşa gerçekleştirdiği programda konuşan Maden Belediye Başkanı Orhan Yavuz, “Birçok ilçede yüzlerce konut yapıldı, anahtarları teslim edilmesine rağmen maalesef ilçemizde 4 yıldır heyelan riskiyle karşı karşıya olmamıza rağmen, afet kararı alınmış olmasına rağmen halen afet konutları ve iş yerlerimizle alakalı daha yeni zemin etüt çalışması yapılmaktadır. Bu çok gecikilmiş bir sorundur. İvedilikle bu sorunun çözülmesi lazım. Yine aynı şekilde ilçemizde konut sorunu vardı. Biz gelir gelmez konut sorunuyla alakalı 150 konut taahhütü yapıldı. Kuralar çekildi, hak sahipleri belli oldu. İlçenin taşınmasını gündeme getirdiler. O da ilçeyi taşıma değil ilçeyi bölme planıydı bu. Rabbim yardımcımız olsun. Vekillerimiz, il başkanımız özellikle genel merkezimizin girişimleriyle ilçenin bölünmesinin önüne geçtik” şeklinde ifade etti.

ERDEM: DÜN SAHALARDAYDIK, BUGÜN SAHALARDAYIZ, YARIN YİNE SAHALARDA OLACAĞIZ 

MHP MYK Üyesi Alper Erdem ise konuşmasında, “Dün sahalardaydık, bugün sahalardayız, yarın yine sahalarda olacağız. Hamt olsun ki çok kıymetli il başkanımız, uç beyimiz Sayın Semih Işıkver başkanım 4 seneyi aşkın bir süredir yılmadan, yıkılmadan, yorulmadan davaya ve kendine yakışır dik duruşuyla bu kutsal davayı tek başına omuzlarına alarak gece gündüz demeden mücadelesine devam etmektedir. Allah sayın il başkanımızdan razı olsun” dedi.


Milletvekilleri ve Parti il yönetiminin bir sonraki durağı Palu ilçesi oldu. 
YAZAR: DURMADAN YORULMADAN ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDİYORUZ 
MHP Palu İlçe Başkanlığı ve MHP Arıcak İlçe Başkanlıklarının ortaklaşa düzenlediği programda konuşan MHP Palu İlçe Başkanı Mehmet Yazar, “Çıktığımız bu yolda davamızı mahalle mahalle köy köy belde belde tüm teşkilatımızla halkımıza anlatarak 2023 seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın kazanmasıyla beraber yüce meclisimizde de Elazığ’ımızın milletvekillerini temsil etmek için durmadan yorulmadan çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.

ATAY: BU ALTILI İTTİFAK HİÇBİR ANKET ŞİRKETİNDE YÜZDE 42’Yİ GEÇEMİYOR 

MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay ise yaptığı açıklamada, “2023 seçimlerinde bu altılı ittifak hiçbir anket şirketinde yüzde 42’yi geçemiyor. Nasıl iktidar olacaklar? Nasıl seçim kazanacaklar? Bunun formülü nerede bu yüzde 10’u nereden alıyor bunlar? Bu yüzde 10’u PKK’nın siyasi uzantısı olan HDP’den alıyorlar. HDP’nin eşittir PKK olmadığını söyleyecek bir adam var mı? Böyle bir yalana kim inanır? Tam 42 tane milletvekili PKK ile direk irintisi vardır” diye ifade etti.

Heyet daha sonra Kovancılar ilçesine geçti. 

YILDIZ: 2023 İL, İLÇE AYDINLATMA TEMALI PROGRAMIMIZA HEPİNİZ HOŞ GELDİNİZ 

MHP Kovancılar İlçe Başkanlığı ve MHP Karakoçan İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen programda konuşan MHP Kovancılar İlçe Başkanı Nihat Yıldız, “Adım adım 2023 il, ilçe aydınlatma temalı programımıza hepiniz hoş geldiniz. Sizi selamla sevgiyle selamlıyorum” dedi.

GÜNEŞ: HEPİNİZ HOŞ GELDİNİZ 

MHP Karakoçan İlçe Başkanı İrfan Güneş ise, “Gönül isterdi ki bu coşkulu, heyecanlı toplantıyı Karakoçan’da yapmaktı. Ama nasip bura oldu. Ben hepinize tekrardan hoş geldiniz diyorum. Saygılarımı ve sevgilerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.