Aksaray Gençlikspor'un zirve yürüyüşü!

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'un 6. Haftası'nda Arapgirspor'a konuk olan Elazığ Aksaray Gençlikspor, rakibini 1-0 yenerek üst üste 5. galibiyetine imza attı

Aksaray Gençlikspor'un zirve yürüyüşü!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta 6. Hafta maçlarının heyecanı yaşandı. Sezona deplasmanda aldığı Kahramanmaraş İstiklalspor yenilgisiyle başlayan Elazığ ekiplerinden Aksaray Gençlikspor, o maçtan sonra çıktığı tüm maçları kazandı. Sarı-Siyahlılar 6. hafta maçında konuk olduğu Arapgirspor’u 22. dakikada golcü stoperi Berkay Emre’nin 22. dakikada attığı golle 1-0 yenerek grubunda 3. sıraya yerleşti.

BAŞKAN BAL: “DİKKATİNİZİ ÇEKERİZ BİZ BİR MAHALLE TAKIMIYIZ”
Aksaray Mahalle Muhtarı ve Kulüp Başkanı Özcan Bal sosyal medya hesabından yayımladığı kutlama mesajında; “Bu hafta şehri iki ayrı kulvarda temsil ettik. Futbolda Malatyayı 1-0 Voleybolda Mardini 3-0 deplasmanda devirip Elazığın adını en güzel şekilde temsil etmeye devam ediyoruz. Futbolda çok büyük paralar harcayan şehir takımlarının üzerinde lige devam ediyoruz. Bunu yaparken de sporcularımızın tamamı şehrimizin çocukları. Geçmiş yıllarda büyük paralar verip 3.lige çıkma adına çok büyük paralar harcayan ve bu paraları şehrimizdeki çocuklara değilde dışardan gelen sporculara verildiğinin şahidi olduk. Bu dönem farklı bir dönem tamamı bizim çocuklarımızdan oluşan bu takım 3. Lig yolunda desteklenmeli. Küçük paralara büyük oluşum bir araya getirilmiş durumda. Önümüzdeki hafta içi gerekli girişimlerde bulunarak kimlerin neler yapabileceğini göreceğiz. Sonrasında da bizlerin neler yapabileceğini hafta sonu şehrimizin diğer takımı olan Fırat Üniversitesi maçında herkes görecek. Yapanlarda, yapması gerekip yapmayanlarda tribünlerimiz tarafından dile getirilecektir” dedi.
Bir diğer Elazığ ekibi Fırat Üniversitesi ise evinde konuk ettiği Malatya Yeşilyurt Belediye’ye 1-0 yenilerek üst üste 3. mağlubiyetini aldı.