'AKSA Elazığspor'a değil, Elazığ'a meydan okuyor'

Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni ve Elazığspor Basın Sözcüsü Av. Cengiz Gülaç, tüm Elazığlılar'ı AKSA'ya tepki göstermeye davet etti

'AKSA Elazığspor'a değil, Elazığ'a meydan okuyor'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığspor Kulüp Tesisleri’nden sonra, Elazığ Atatürk Stadyumu’nu da karanlıkta bırakan AKSA’ya tepkiler devam ediyor. Genel Yayın Yönetmeni ve Elazığspor Basın Sözcüsü Av. Cengiz Gülaç, spor servisimize yaptığı özel açıklamada tüm Elazığlılar’ı AKSA’ya tepki göstermeye davet etti.

AKSA ile yaşanan problemlerden ötürü iki kez basın toplantısı yaptığını dile getiren Gülaç, “Stadın elektriklerinin kesildiğini öğrenince orada da birlikteydik. AKSA personelinin stadın etrafından gezdiğini biliyorduk. Meydan okurcasına 1 gün sonra stadın elektriğini kestiler. Sizden sonra personelden de öğrendim. Kaçak elektrik kullanıldığı yönünde Elazığ’da bir algı operasyonu yaptıklarını söylemiştim. Personelimize de sanki bir suçüstü yapılıyormuşçasına rencide edici ithamlarda bulunmuşlar. AKSA Elazığspor’a değil, Elazığ’a meydan okuyor. Elazığspor bu şehrin en büyük marka değeridir” şeklinde konuştu.

“HAKİKİ HIRSIZLARLA AKSA UĞRAŞSA DAHA DOĞRU OLUR”

Vali Çetin Oktay Kaldırım, milletvekilleri Ömer Serdar ile Ejder Açıkkapı ve Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın her zaman yanlarında olduğuna vurgu yapan Av. Cengiz Gülaç, “Elazığ’ın hiçbir makam, fikir ayrılığı gözetmeksizin bu sorunla uğraşması gerekiyor. Hukuk çerçevesinde yapmalıyız bunu. AKSA’nın bu kadar direneceği tahmin etmiyordu insanlar. Türkiye gündemine bizi rezil edeceklerine kimse inanmıyordu. Son yaptıkları hamle ile çözümden yana olmadıklarını gösterdiler. Bütün Elazığ’ın tepkisini dile getireceğine inanıyorum. Belli kişiler hariç Elazığ’dan yüksek bir ses yükselmedi. Medyamızda bu sorun ciddi dile getirilmiyor. Daha güçlü Elazığ medyası bu konuyu dile getirmeli. Bu Elazığspor’un değil, Elazığ’ın meselesidir. Sağda solda kaçak elektrik kullandığımızı iddia edip, Elazığlı’yı hırsız gibi göstermek yerine hakiki hırsızlarla AKSA uğraşsa daha doğru olur. Taraftarımızın ve halkımızın bu konuda şikayetlerini dile getirmelerini rica ediyorum” ifadelerini kullandı.