'AKSA'MA DEVAM EDİYOR

Türkiye Elektrik Kurumu'nun özeleştirilmesi ve birçok ilin ihalesini AKSA şirketinin almasından sonra şikâyetler yağmur gibi yağmaya başladı.

'AKSA'MA DEVAM EDİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

ŞEHİR HALKINA HİZMET YERİNE EZİYETİ TERCİH EDEN, YAPMASI GEREKEN YATIRIMLARI HEP ERTELEYEN VE ELAZIĞSPOR TESİSLERİNİN ELEKTRİKLERİNİ KESEN AKSA, SON OLARAK DA BU YANLIŞLIĞI DİLE GETİREN HAKİMİYET GAZETESİ’NİN ABONELİĞİNİ İPTAL ETTİ.

Halka hizmet götürme noktasında faaliyet göstermesi gereken kurum, şebeke yenilemesi yapması gereken yerlerde bu çalışmayı zamanında yapmayarak halkı mağdur etmeye devam ediyor.

ÖDENEK BAHANESİ

Halktan gelen talepleri “Ödenek yetersizliği” sebebiyle geri çeviren AKSA, başladığı işlerini de kaplumbağa hızıyla yürütüyor. Kısa sürede tamamlanması gereken işlerini aylarca sürdüren AKSA’nın bu hantallığı,  şehir içi trafiği de olumsuz etkilediği gibi kazı çalışmalarından dolayı sokakların uzun süre toz ve toprak içinde kalmasına sebep oluyor.

BİR DİREĞİ BİLE KALDIRAMADILAR

Şehrin birçok noktasında yeni yol ve bulvar çalışmaları yapılırken, yol ortasında kalan az sayıda direği bile kaldıramayan  bir kurum görüntüsü çizen AKSA, elektrik panolarını da yayaların geçişlerine engel bir şekilde yerleştirme ısrarına devam ediyor. Asfaltı ve kaldırımı yapılıp trafiğe açıldığı halde yol ortasında kalan elektrik direkleri zaman zaman sosyal medyada da alay konusu yapılarak AKSA’nın yaptığı yanlışlardan  ve yönetim zaafiyetinden bahsediliyor.

ARIZALARA DUYARSIZ KALINIYOR

Birçok imkân ve donanıma sahip olmasına rağmen sisteme düşen elektrik arızalarının giderilmesi yönünde sınıfta kalan AKSA’nın vatandaş memnuniyetini göz ardı ettiği ve bu konuda ciddi bir özel kurum performansı göstermediği ifade ediliyor.

MEDYADAN İNTİKAM MI?

AKSA’nın  en son uygulaması ise Elazığspor tesislerinin elektriğini kesmesinin ardından şehirde oluşan tepkileri dile getiren Hakimiyet Gazetesinin aboneliğini iptal ettirmesi oldu. Şehrin gözbebeği olan ve tek markası olan Elazığspor’un elektriğinin kesilmesi sonucu kamuoyunda oluşan tepkileri dile getiren ve bu uygulamayı şiddetle kınayan Hakimiyet Gazetesi’nin aboneliği AKSA’nın basit ve komik hesaplarıyla iptal edildi.

AKSA BİR AYNAYA BAKSA

Halkın duyarlılığını sayfalarına taşıyan ve elektrik kesilmesi uygulamasını kınayan Hakimiyet Gazetesinin gazete aboneliğini iptal ettirmekle sözüm ona basına gözdağı veren AKSA’ya karşı diğer gazeteler de tepkilerini göstererek aboneliklerini kendileri iptal etti ve kuruma gazete göndermeme kararı aldılar.  Kendi işlerini hakkıyla yapma yerine sorunu dile getiren basın kuruluşlarını cezalandırma gibi bir yanlışlığa düşen AKSA’ya vatandaşın tepkisi ise “AKSA bir aynaya baksa” şeklinde özetlendi.

ŞEHİR BİRLİK OLDU

Elazığspor gibi şehrin ortak paydası ve değeri olan güzide bir kurumun yanında olduğumuz için AKSA’nın böylesine komik bir uygulama yaparak gazete aboneliğimizi iptal etmesinden gurur duyuyor, şehre zorluk çıkartan bir kurumu muhatap almayarak,   halktan ve Elazığspor’dan yana olacağımızı  ilan ediyoruz.