Akpınar: 'Şantiye Belediyeciliği Yapıyoruz'

Elazığ Belediyesi tarafından hibe edilen asfalt plent tesisini kısa bir süre içerisinde tamamlayarak asfalt üretimini yapacaklarını ifade eden Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, park, yeni yol ve bulvarlar, altyapı ve sulama projeleri ile şantiye belediyeciliği yaptıklarını, Bölge Hastanesinin ihalesiyle birlikte ilçenin önemli sorunlarının çözüleceğini dile getirdi.

Akpınar: 'Şantiye Belediyeciliği Yapıyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar, Hakimiyet Gazetesi’ne önemli açıklamalarda bulundu. 

Başkan Akpınar, yaptığı açıklamada, “Yaptığımız bütün hizmetler Kovancılar halkının daha iyi bir hayat yaşaması ve yaşam kalitesinin artması için.” dedi.

Akpınar: 'Şantiye Belediyeciliği Yapıyoruz'

AKPINAR: “ŞANTİYE BELEDİYECİLİĞİ YAPIYORUZ”

Başkan Akpınar, “Şuanda asfalt plenti kuruyoruz. Tekstilkent yapıyoruz. Millet bahçesi yapıyoruz. Doğalgaz çalışmaları yapıyoruz. Semt sahaları yapıyoruz. Kısacası elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz. Terminal binası için arsa temin edildi. En kısa zamanda onun da çalışmalarına başlayacağız. Proje çalışmamız sürüyor. Daha sonra temelini atacağız.” dedi.

Akpınar: 'Şantiye Belediyeciliği Yapıyoruz'

AKPINAR:“ŞERİFOĞULLARI BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Asfalt plent tesisi için çalışmaların sürdüğünü ifade eden Başkan Akpınar,“ Asfalt plent tesisimizin kurulum ve montaj işlemleri tüm hızıyla devam ediyor. Elazığ Belediyesi tarafından belediyemize hibe edilen asfalt plent tesisimizi kısa bir süre içerisinde tamamlayarak üretimini yapacağımız sıcak asfalt (BSK) ile cadde ve sokaklarımızı daha modern bir görünüme kazandırıp, ilçemizin çehresini değiştireceğiz. Asfalt plentinin ilçemize kazandırılmasında desteklerinden dolayı Elazığ Belediye Başkanımız  Şahin Şerifoğulları ve ekibine teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun.” dedi.

Akpınar: 'Şantiye Belediyeciliği Yapıyoruz'

AKPINAR:“SU SORUNU BÜYÜK ÖLÇÜDE GİDERİLDİ” 

Başkan Akpınar, “Mesire alanlarımız bitti hemen hemen. İhale yapıyoruz. Bir kısmı bitti. Diğer kısmı ise bahar ayında olur inşallah. Bölge Hastanesinin ihalesini yaptırmaya çalışıyoruz. Bunları bitirirsek birçok hizmeti hayata geçirmiş olacağız. Su problemimiz büyük oranda bitti.”dedi.

Akpınar: 'Şantiye Belediyeciliği Yapıyoruz'

AKPINAR:“MUHTARLARIMIZ İLE İSTİŞARE YAPIYORUZ” 

Her kesimden insanın sorunlarını dinlediklerini ifade eden Başkan Akpınar,“ Mahalle Muhtarlarımız ile toplantıda bir araya geliyoruz. Mahallelerimizin sorunları hakkında muhtarlarımızdan talep ve önerilerini dinliyoruz. Çözüme kavuşturulması noktasında istişarelerde bulunuyoruz. Yapımı tamamlanan yeni TOKİ konutlarının bulunduğu alanda mülkiyeti belediyemize ait arsada belediyemiz tarafından yapımına başladığımız toplamda 350 m2 inşaat alanı bulunan iş yeri,(market) inşaat çalışmaları sürüyor.” dedi.

Akpınar: 'Şantiye Belediyeciliği Yapıyoruz'

AKPINAR:“ALTYAPI ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR”

Başkan Akpınar,“ Belediyemiz tarafından ilçemizde Çaybaşı, Heybet ve Bahçelievler Mahallelerimizi kapsayan Kapıaçmaz Dere boyunda yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki kanalizasyon alt yapı döşeme çalışmalarını tamamlayarak mahallelerimizin önemli bir sorununu daha çözüme kavuşturduk. İlçemize ve bölgemize hizmet verecek olan 158 bin metrekare büyüklüğünde bol miktarda yeşil alanları, mescit, lavabo, çeşmeleri, restoranı, dinlenme ve oyun alanlarındaki çalışmaları tamamlayarak Millet Bahçemizde çalışmalar bitmek üzeredir. Yaptığımız çalışmalar halkımız içindir.”dedi.

BAŞKAN AKPINAR:“SULAMA ŞEBEKESİ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI” 

Başkan Akpınar,“ Elazığ-Palu Köklüce Barajı Proje Yapımı işine ait sözleşme, DSİ Genel Müdürlüğümüz Barajlar ve HES Dairesi Başkanlığı ile yüklenici firma arasında 26.05.2022 tarihinde imzalanmıştı. Temelden 95 metre yüksekliğinde SSB gövde tipindeki barajda depolanacak 24 milyon 390 bin metreküp su ile Palu ve Kovancılar ilçesi ile Kapıaçmaz, Yazıbaşı, Saraybahçe, Kuzumezra ve Köprüdere Mahallelerine ait toplam 33.770 dekar tarıma elverişli arazinin cazibeli borulu basınçlı sulama şebekesi ile sulanmasına hizmet edecektir.”dedi.