Ak Partililerin Yapamadığını Teyzemiz Yaptı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak Başkanlığı'ndaki Ekonomi Masası heyeti, hem esnaf ziyareti yapmak hem de yöresel ürünlerden almak amacıyla tarihi Kapalıçarşı'ya geldi.

Ak Partililerin Yapamadığını Teyzemiz Yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Halkla sohbet edip sorun ve talepleri dinleyen Öztrak, karşısında bir teyzeyi buldu. Heyetin CHP’li olduğunu öğrenen teyzemiz, CHP’nin parti politikalarının yanlışlığından yakındı ve şunları söyledi:

“Zamanında hastanede yatarken bir ilaç bulamıyordum. Şimdi eşim 40 gündür hastanede yatıyor. Aynı 5 yıldızlı otel gibi, yemeği, bakımı, her şeyi var” 

Konuşmasına devam eden hanım teyzemiz, “Zamları zenginler yapıyor, Tayyip Erdoğan mı yapıyor? Herkes Tayyip Erdoğan yapıyor diyor, sen olsan ayağına sıkar mısın? Biz zamanında sigorta hastanelerinde ilaç kuyruğunda birbirimizin saçını yoluyorduk. Parmak sallayan çok, Türkiye’mizi yabancılara satmayın. Siz Türkiye'ye bakın dışarıya değil.” diye konuştu.

Teyzemizin bu tepkisi karşısında araya giren Erol, siyasi iletişim tekniğini de kullanarak “Sana sağlıklı günler diliyoruz teyzeciğim” diyerek diyaloğu sonlandırdı belki ama bu görüntüler tüm ulusal basına yansıdı.

Bu görüntüleri izleyen Ak Partililerin belki yağları biraz erimiş ve “Maşallah teyzemize, ne güzel de özetledi konuyu” demişlerdir.

 Teyzemiz ki aslında çok zorlansa da bunu dile getirmeyip emekli maaşıyla geçiniyorum diyor. Hatta artırıyorum diyor. Belli ki Erdoğan’ı çok seviyor ve ona toz kondurmuyor.

Bir tarafta, kimsenin tanıyıp bilmediği, Ak Partiden hiç bir talebinin ve beklentisinin  olmadığı ancak Erdoğan’ın hizmetlerine ve ona duyduğu saf ve temiz duygularla dolu bir teyzemiz, diğer tarafta birkaç kurumdan maaş alan, pazarlık usulü ihalelerle ceplerini doldurup , saçları jöleli, Osmanlı tuğralı yüzük takılı ellerinde kaliteli  tespihler ve  lüks kafelerde  sosyal medyaya fotoğraf  koymaktan başka hiçbir bir işe yaramayan   bazı  AKP’liler… (Özellikle ve bilerek Ak Parti yazmadık zira bu tiplerle Ak Parti’nin asli ruhunu bağdaştıramadık)

Ak Parti, ne yazık ki kendilerinden hiçbir talebi olmadığı halde her gün dua eden ve her şeye rağmen yanlarında olan insanları hala görmüyor, onları yok sayıyor ve çözümleri farklı muhit ve yerlerde arıyor…

Sonuç şu ki hiçbir Ak Partilinin yapamadığı ve toplumda ciddi bir etkisi ve yansıması olan bu davranışı, Anadolu irfanıyla ve ferasetiyle bir Elazığlı teyzemiz gösteriyor. 

Hayat böyle bir şey işte. Birileri;  sebeplendikleri,  ihya ve abat oldukları ve  Erdoğan sayesinde rüyalarında dahi göremeyecekleri makam ve mevkilere geldikleri halde her konuştukça batar ve tepki toplar, birileri de irfanıyla konuşur ve gönüllerde taht kurar. Sizce hangisi Ak Parti için çalışıyor… Ak partili siyasetçiler mi teyzemiz mi?