Erol, Bakan mı Oluyor?

Ekonomi Masası'nı Elazığ'da toplayan CHP'nin ülke ve şehir ekonomisini canlandıracak projeleri yanında Genel Başkan Yardımcısı Ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın kabinede Elazığlı bakanın olacağını ifade etmesi şehirde heyecan oluşturdu.

Erol, Bakan mı Oluyor?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak başkanlığında; CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP İstanbul milletvekilleri Akif Hamzaçebi ve Turan Aydoğan, Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, İzmir Milletvekili Bedri Sertel, Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve 24. Dönem İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli’den oluşan  Ekonomi Masası üyeleri, bir dizi ziyaret gerçekleştirmek ve programlara katılmak üzere geldikleri ilimizde önemli temas, ziyaret ve açıklamalarda bulundular.

Erol, Bakan mı Oluyor?

STK, İŞ DÜNYASI VE MEDYA İLE BULUŞMA  
CHP’nin Ekonomi Masası heyeti ilk olarak Elazığ’daki Sivil Toplum Kuruluşları ve iş dünyasıyla bir araya geldi. Ardından da basın mensupları ile özelde bir toplantı daha gerçekleştirdi. Yoğun katılım ile gerçekleştirilen toplantıda Elazığ’ın ekonomik problemleri masaya yatırıldı ve katılımcılarla fikir alışverişi ihmâl edilmedi. Toplantıda konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Türkiye’deki ekonomik gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, Milletvekili Gürsel Erol da CHP’nin A kadrosunun Elazığ’ın sorunlarına çözüm bulmak amacıyla Elazığ’da bulunduğunu vurguladı.

Erol, Bakan mı Oluyor?

“ELAZIĞ’IN ÇOK BÜYÜK KAYNAK VE POTANSİYELİ VAR”
İlimizde bir dizi temas, STK buluşması, ETSO ziyareti, firma ve esnaf ziyaretleri ve basın mensuplarıyla bir araya gelen CHP Ekonomi masası üyeleri vatandaşlarla da bir araya geldiler.
Kanal 23, Kanal Fırat ve Kanal e ortak yayınına katılan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak ile CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol önemli açıklamalarda bulundular.
Elazığ’ın tarım, hayvancılık, sanayi ve turizm alanında çok zengin ve önemli kaynaklara sahip olduğuna dikkat çeken CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, bu potansiyellerin harekete geçirilmesi için devletin desteği ve bir dokunuşuna ihtiyaç olduğunu, CHP iktidarında Elazığ’ı  kalkınmada pilot il yaparak bunu hayata geçireceklerini ifade etti.

Erol, Bakan mı Oluyor?

ÖZTRAK: “ELAZIĞ BİR BAKANI HAK EDİYOR”
Elazığ’da özellikle Gürsel Erol’un milletvekili seçilmesinden  sonra CHP’nin ciddi bir yükselişe geçtiğini ve şehrin siyasi teamüllerinin CHP lehine  değiştiğini dile getiren Öztrak, Elazığ’ın bir bakanı hakkettiğini ifade ederek, millet ittifakı iktidarında bunun gerçekleşeceğini dile getirdi.

Erol, Bakan mı Oluyor?

BAKAN KİM OLACAK?
Program sunucuları Elif Doğan ile Canan Gedik Ay’ın “Peki bu bakan bilinen bir isim mi olacak?” sorusunu cevaplandıran Öztrak; “Elazığ’dan biri olacağına göre belli ki bilinen ve tanınan biri olacak” cevabını vererek Gürsel Erol’u işaret etmesi dikkatlerden kaçmadı.

Erol, Bakan mı Oluyor?

“HDP, 6’LI MASANIN NERESİNDE?”
Program sunucuları Elif Doğan ile Canan Gedik Ay’ın “HDP, 6’lı masanın neresinde?” sorusunu yöneltmesi üzerine konuşan Öztrak, “6’lı masanın tek gündemi ve hedefi var o da ülkeyi bulunduğu zor durumdan kurtarmak. Tüm siyasi parti liderlerinin amacı bu. HDP zaten farklı bir ittifakın içinde olduğunu ifade ediyor. Biz tüm halka kendi hedeflerimizi, amaçlarımızı anlatıyoruz ve destek istiyoruz. Ve her kesimden bu desteği görüyoruz” dedi.

Erol, Bakan mı Oluyor?

 EROL: “POLEMİK SORU YERİNE BAKANLIĞI SORUN”
CHP milletvekili Gürsel Erol, sunucuların HDP ile ilgili soru sormasının ardından “Şimdi ben de sizlere şu soruyu sorayım. Çokça tartışılan ve etrafında polemikler yaşanan bu soru yerine Elazığ’ın bir bakanı olacak mı sorusunu sorsanız şehrimiz için daha iyi olmaz mı” demesi, Erol’un bakanlık talebinde ısrarcı olduğu ve parti sözcüsü Öztrak’ın da aynı duyguları taşıması, bakanlığın çok da uzak olmadığını ortaya koydu.