Ak Parti Sivrice Belediye Başkan Adayı Fethi Atagün Kimdir?

Ak Parti'nin merakla beklenen ilçe belediye başkan adayları da belli oldu. Sivrice ilçesinde Belediye Başkan Adayı Fethi Atagün olarak belirlendi.

Ak Parti Sivrice Belediye Başkan Adayı Fethi Atagün Kimdir?

2024 Seçimlerine doğru Ak Parti’de artık aday belirleme sürecinde son aşamaya gelindi. Bu kapsamda ilçelerde de aday belirleme süreci tamamlandı. Ak Parti Sivrice ilçesinde belediye başkanı olarak Fethi Atagün’ü belirledi.


AK PARTİ SİVRİCE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FETHİ ATAGÜN KİMDİR?

20.08.1966 tarihinde Sivrice ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğretimini Sivrice de tamamladıktan sonra, 1984 yılında Sivrice lisesinden mezun oldu. Evli 3 çocuk babasıdır. Daha sonra halkla ilişkiler ve tanıtımı bölümünden mezun oldu. Askerlik görevini 1985 yılında tamamladı. 1989 yılında Elâzığ çocuk eğitim evinde infaz koruma memuru olarak göreve başladı. Daha sonra görevde yükselme sınavında başarılı olarak infaz koruma baş memurluğunu kazandı. Bu görevim esnasında Elâzığ E Tipi ceza infaz kurumuna atandı. Bir süre çalıştıktan sonra Elazığ Sivrice İlçesinde Cezaevi müdürü olarak yeni görevime atandı. Burada uzun süre cezaevi müdürlüğüne devam etti. Sivrice cezaevi kapanınca Elâzığ E tipi kapalı cezaevine tayini çıktı. Burada halen sorumlu bas memur olarak görev yapmakta. 33 yıllık devlet memurluğu görevimde yöneticilik ve idarecilik görevlerinde bulundu.