Ak Parti Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayları, seçim çalışmalarını Leyla Şahin Usta ve Cevdet Yılmaz'ın da katılımlarıyla sürdürdü.

Ak Parti Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmaları kapsamında mensubu olduğu Fırat Üniversitesi’ni ziyaret ederek akademisyenler ve idari personelle bir araya geldi. Prof. Dr. Keleş, yoğun bir katılımın olduğu toplantıda akademisyenler ve idari personelle Elazığ ile alakalı fikir alışverişinde bulundu. Prof. Dr. Erol Keleş, yoğun geçen seçim çalışmaları kapsamında Palu, Kovancılar ve Karakoçan ilçelerini de ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi. İlçelerde vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Keleş, 14 Mayıs seçimlerinin öneminden bahsederek destek istedi. Palu ilçesinde vatandaşlara seslenen AK Parti Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’nin birçok alanda bölgesinde lider konuma geldiğini, dünyada ise lider olma yolunda hızla ilerlediğine vurgu yaptı.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, yapımı tamamlanan ve Pazar günü ilk maçın oynanacağı Yeni Elazığ Stadyumu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Yapımında büyük emek ve gayret sarf ettiğim stadın tamamlanmış olması mutluk verici. Şehrimize ve Elazığspor’umuza hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı. Seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, Sivrice yolu üzerinde bulunan iş yerlerini ziyaret etti, seçimlerde destek istedi. AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz ile birlikte Bingöllüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen programa katılan Açıkkapı, burada vatandaşlarla selamlaştı, 14 Mayıs seçimlerinin önemini anlattı. Elazığ merkezde esnaf ve vatandaş ziyaretleri yaparak seçim çalışmalarını sürdüren Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, Elazığ’a yaptıkları hizmetlerden bahsetti. 

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, Türkiye Yüzyılı ile daha büyük ve güçlü bir ülkenin hayalini kurduklarını söyledi. Şehit İlhanlar Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştiren Nazırlı, ilimizin kanaat önderlerinden Molla Hayrettin’i ziyaret etti. Seçim çalışmaları kapsamında Palu ilçesine de giden Nazırlı, burada Palu Tarım ve Kredi Kooperatifi Marketinin açılışına katıldı. Palu İlçe Teşkilatında kendisine yoğun ilgi gösteren vatandaşlarla bir araya gelen Nazırlı, 14 Mayıs seçimlerinin önemini anlattı. Daha sonra ilçede esnaf ziyareti yapan Nazırlı, ilçenin kanaat önderlerinden Zülküf Efendi ile bir araya geldi. Seçim gezileri kapsamında Karakoçan ilçesine de giden Nazırlı, burada esnaf ve vatandaş ziyareti gerçekleştirdi. Karakoçan’da coşkulu bir şekilde karşılanan Nazırlı, sahada gördükleri heyecanın ve enerjinin 14 Mayıs’ın müjdecisi olduğunun altını çizerek, kendisine yoğun sevgi gösteren ilçe halkına teşekkür etti.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, Elazığ-Malatya arasına hızlı tren seferlerinin başlayacağını belirterek; “Sivas-Malatya, Malatya-Elazığ arası fizibilite çalışmaları yapılıyor. İnşallah önümüzdeki süreç içerisinde ön hazırlıklar bittikten sonra yapım projeleri de bitecek, ihale aşamasına gelinecek ve Elazığ inşallah hızlı trenle buluşacak.” dedi. AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor. Seçim gezileri kapsamında Hilalkent Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Yanılmaz, sorun ve talepleri dinledikten sonra Malatya Caddesi üzerinde bulunan iş yerlerini ziyaret etti.  AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz’ın Elazığ programına da eşlik eden Yanılmaz, Bingöllüler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleriyle bir araya geldi.  AK Parti Gençlik Kolları üyeleriyle de bir araya gelen Yanılmaz, gençlere, özverili çalışmalarından ötürü teşekkür etti, gençlerle tecrübelerini paylaştı. Ataşehir Mahallesi’nde düzenlenen ev toplantısına da katılarak vatandaşlarla bir araya gelen Yanılmaz, katıldığı bir televizyon programında seçim sürecine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Elazığ'a geldi. Diyarbakır ve Bingöl'deki temaslarını tamamlamasının ardından gelen TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı, Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz Elazığ şehir merkezinde ve Yazıkonak'ta vatandaşlarla buluştu. Yılmaz, Elazığ temasları kapsamında ilimizde düzenlenen Bingöllüler Buluşması Programına da katıldı. Yılmaz'ın ziyaretlerine Milli Savunma Bakan Yardımcısı Av. Şuay Alpay, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ Milletvekili Adayları, Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı, Mücahit Yanılmaz ve Murat Öz eşlik etti. Bingöllüler Buluşması Programında konuşan Yılmaz, beklentileri karşılayacak iradenin Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti ve Cumhur İttifakı'nda bulunduğunu ve vatandaşın da bunu çok iyi bildiğini söyledi. 

Ak Parti Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Ak Parti Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Ak Parti Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Ak Parti Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
Ak Parti Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor