AK Parti Palu ve Kovancılar İlçe Danışma Meclisi Toplantıları Gerçekleştirildi

AK Parti, Palu ve Kovancılar İlçe Danışma Meclisi Toplantıları, Milletvekillerinin katılımıyla gerçekleştirildi

AK Parti Palu ve Kovancılar İlçe Danışma Meclisi Toplantıları Gerçekleştirildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Danışma Meclisi Toplantılarına AK parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Zülfü Demirbağ, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm il ve ilçe teşkilat üyeleri katıldı.

AK Parti Heyetinin ilk durağı Palu İlçesi oldu. Ak Parti Palu İlçe Başkanı Hasbi Erginöz ilçe teşkilatı olarak yaptıkları çalışmaları anlattı.

Palu Belediye Başkanı Bekir Yıldırım’da 2023 seçimlerinden zaferle çıkacaklarını söyledi.

Ak Parti Elazığ İl Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver, AK Parti Kadrolarının millete hizmet eden kadrolar olduğunu kaydetti.

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, parti teşkilatlarının önemine vurgu yaparak: “Ben benden önceki il başkanımla birlikte beş buçuk yıl çalıştım. Ben göreve geldikten sonra başkanımın taşıdığı bayrağı buradan daha yukarıya nasıl götürürüm dedim ve Hamd olsun onun üzerine çok şey koyarak geldik. İstersek bir önceki teşkilatın üzerine çok şey bina ederiz yerelde siyasetler üretiriz, yeter ki samimiyet olsun.” dedi.

Muhalefeti de eleştiren Başkan Yıldırım: “Maalesef bu ülkede yaşayanlar çıkıp sadece ve sadece heykele karşıyız, biliyorum sizde bende siyasi anlayışımızda karşı. Ama sırf bunun için heykel dikmek istiyorlarsa Vallahi her sokağa bir tane Recep Tayyip Erdoğan Heykeli diksinler. Biz kiminle yol yürüdüğümüzü çok iyi biliyoruz. Allah’tan sonrada kime inandığımızı çok iyi biliyoruz bizi yolumuzdan döndüremezler. Eğer iktidarımızı beğenmiyorlarsa çok daha iyi şeyler yapsınlar ve çok daha iyi şeyler teklif etsinler. Aksi takdirde kusura bakmasınlar mekanın sahibi mekana sahip olmaya devam ediyor.” dedi.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Türkiye’nin terörle mücadelesinin devam edeceğini belirterek: “Ben konuşmalarımda bunu vurguladığım zaman hakaret ettiğim söyleniyor, hakaret edilmeyecek insana ben hakaret etmem ki. FETÖ’den bahsederken nasıl buna birilerinin dediği gibi hoca efendi mi diyeyim o gerzeğe. Amerika’da ilaçla hayatta tutuluyor. Son kullanma tarihi biraz daha uzatılıyor ki dünyadaki beyin özürlü insanları biraz daha kullansınlar. Onlar hala ne bekliyor o yatalak heriften, diyorlar mehdi olarak gelecek, Türkiye’nin başına geçecek, vah vah!” dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Bulut, 2023 seçimlerinin sadece siyasi partilerin değil, ülkenin kaderinin de oylandığı bir seçim olacağını söyleyerek: “Bu sadece Tayyip Erdoğan’ı indirgenecek bir seçim değil. Tayyip Erdoğan ile birlikte bu ülkenin kaderi de oylanacak. Emin olun Tayyip Erdoğan o gün kaybettiğinde ki öyle bir şey olmayacak, göreceksiniz Orta Doğu’da muhafazakar liderlerin tek tek nasıl masaya yatırıp bedel ödetildiğini, islam alemine de nasıl bedel ödetileceğini belki dünya şahitlik edecek ama Allah’ın izniyle böyle bir şey olmayacak.” dedi.