Ak Parti'nin Stratejisine Bak!

AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, milletvekili listelerinin açıklanacağı tarihe dikkat çekerek 'O tarihe kadar Millet İttifakı'nda fırtınalar kopabilir' demiş.

Ak Parti'nin Stratejisine Bak!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Partililer kusura bakmasın ama şu Ali İhsan Yavuz’u kaybedilen İstanbul seçimlerin “hiçbir şey olmamışsa bile bir şey olmuştur” açıklamasından yıllar öncesinden dahi sevmemiştir.  Bir samimiyetsizlik, duyarsızlık ve davanın derdiyle dertlenmekten uzak bir rahatlık ve mazeretlere sığınma kolaycılığı ve sözde açıkgözlülüğü gördük kendisinde.

Ne özelliği var, ne mahareti var da Erdoğan bu kişileri hala kilit noktada tutar çok da anlayabilmiş değiliz.

Be mübarek Ali İhsan Yavuz! Hele sırça köşkünden bir çık bak etrafına. Milet ittifakı seçim kampanyasını başlatmış, çok etkili sloganlarla seçmene, özellikle kararsız seçmenlere dokunmuş ve seçimi kazanacaklarına dair rüzgârı arkalarına almışken sen kendini kandırmaktan başka  ne yapmışsın.

Daha sloganın yok. Ortadaki sloganlar da çok bayağı ve banal. Billboardlarda yoksun. Seçimi kazanacağınıza dair bir psikolojik etki oluşturamamışsın, kalkmış “listeler açıklandıktan sonra Millet ittifakında kopacak fırtınalardan medet umuyorsun.

Bu ne vurdumduymazlıktır anlayan beri gelsin.  Sen ki bugüne kadar en iyi sloganı bulan, halkın hissiyatına karşılık gelen konularda seçimin rotasını değiştirecek strateji uygulayan bir Ak Parti geleneğinden geleceksin, bugün de kalkıp karşı mahallenin kavgasından medet umacaksın. 

Valla sırf bu siyasiler ve ne dediğinin farkında olmayan kişiler sebebiyle Ak Parti seçim kaybederse çok şaşırmamak gerek.