Ak Parti Heyeti Karakoçan, Palu Ve Kovancılar'da

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Sermin Balık, Zülfü Demirbağ ve İl Başkanı Şerafettin Yıldırım bayramın 3. gününde soluğu ilçelerde aldı. AK Parti heyetinin durağı Karakoçan, Palu ve Kovancılar ilçeleri oldu.

Ak Parti Heyeti Karakoçan, Palu Ve Kovancılar'da
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti heyeti bayramın 3. gününde soluğu KarakoçanPalu ve Kovancılar ilçelerinde aldı.

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Sermin BalıkZülfü Demirbağ ve İl Başkanı Şerafettin Yıldırım İlçe teşkilatı ve partilileri ile bayramlaşmak için bir araya geldi.

Heyetin ilk durağı Karakoçan ilçesi oldu.

ÖZDEMİR: ASFALT KISMINI BU SENE BÜYÜK ORANDA ÇÖZDÜK

AK Parti Karakoçan İlçe Başkanı Ülküşah Özdemir, “Özellikle 2 büyük projemiz Yolçatı Karakoçan yolu ve son 30-40 yıldır dile gelen sürekli zikredilen Yolçatı’dan Sarıcan’a kadar olan asfalt kısmını bu sene büyük oranda çözdük burada İl Genel Meclis Üyelerimizle. Milletvekillerimiz ve il başkanımızın destekleriyle. Kısa süre sonra ihalesi yapılacak” ifadelerini kullandı.

AKBABA: KARAKOÇAN İLK DEFA İSTİHDAMA VE ÜRETİME YÖNELDİ

Karakoçan Belediye Başkanı Ayhan Akbaba ise, “Özellikle Karakoçan Belediyesi tarafından yapılan Fırat Kalkınma Ajansı destekli tekstil atölyesiyle ilgili ben özellikle bu istihdamın buraya kazandırılmasına katkılarından dolayı milletvekillerimize ve il başkanımıza özellikle teşekkür ediyorum. Çünkü bundan önce hiç yoktu; Karakoçan ilk defa istihdama ve üretime yöneldi. Yoldan öte; yolla insanların belli bir kısmına dokunuyoruz ama özellikle ilçede 300-350 insanı barından potansiyelde bir kapasiteyle inşallah Ağustos sonuyla bitirmeyi planlıyoruz” şeklinde konuştu.

YILDIRIM: ÇOK ŞEREFLİ VE ONURLU BİR LİDERLE BİRLİKTE YOL YÜRÜDÜK

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, “Bizim çok temel 3 tane girdimiz vardı. Bu girdilerimiz halen dışarıdan geliyor. Biri petrol, doğalgaz; enerjinin de en az yüzde 50’si dışarıdan geliyor. Bu kadar büyük girdileri dışarıdan alırsanız siz bu enflasyon ve sıkıntılı dönemi tek ülke olarak, Türkiye cumhuriyeti olarak tek başına düzeltme şansına sahip  değilsiniz. Bizde nasibimizi alıyoruz. Ukrayna-Rusya savaşı vesaire gibi. Bu ekonomik sıkıntılardan çıkarak tekrar esas hadiseye dönmek istiyorum. Biz diklenmeden dik durmayı 20 yıl boyunca becerdik. Kimin sayesinde becerdik? Önce Allah izin verdi sonra da çok şerefli ve onurlu bir liderle birlikte yol yürüdük” dedi.

SARICAN BELDESİ ZİYARETİ

İlçe’ de ev ziyaretleri gerçekleştiren heyet daha sonra Sarıcan ilçe teşkilatı ile buluştu.

Heyet daha sonra Palu’ya geçerek ilçe teşkilatı ve partilileri ile hem bayramlaştı, hem de sorun ve talepleri dinledi.

ERGİNÖZ: HİÇ KİMSEYE BİR KIRGINLIĞIMIZIN OLMADIĞINI, KIZGINLIĞIMIZIN OLMADIĞINI BURADAN TEKRAR BELİRTMEK İSTİYORUM

Kimseye kırgınlığımız yok diyen AK Parti Palu İlçe Başkanı Hasbi Erginöz, “Kurban yaklaşmaktır. Birlik ve beraberliktir. Duygularımızın en yoğun olduğu bir süreçtir. Rabbim bizi bu günlere yetiştirdiği için kendisine şükürler ediyoruz. Değerli kardeşlerim; hepinizin bildiği üzere Hz. İbrahim’in adanmışlığı, Hz. İsmail’in teslimiyeti sonucunda bu günleri yaşıyoruz. Biz Pau AK Parti ilçe başkanlığı olarak, ilçe teşkilatı olarak, belediye başkanımız, il genel meclis üyelerimiz hep birlikte hiçbir vatandaşımıza, hiç kimseye bir kırgınlığımızın olmadığını, kızgınlığımızın olmadığını buradan tekrar belirtmek istiyorum” diye konuştu.

YILDIRIM: HEPİNİZ HOŞ GELDİNİZ

Palu Belediye Başkanı Bekir Yıldırım ise, “Sayın il başkanım, sayın değerli milletvekillerim; hepiniz hoş geldiniz. Sağ olun, var olun. Bayramınız mübarek olsun. Allah’a emanet olun” şeklinde ifade etti.

DEMİRBAĞ: HANGİ HİZMETİMİZİ SAYALIM

Doğup büyüdüğü topraklarda söz alan AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, “3-4 sene evvel Elazığ’ın bütün asfaltı benim vermiş olduğum; Tayyip bey sayesinde vermiş olduğumuz asfalt makinesiyle yapıldı Elazığ’ın asfaltları. Daha neler… hangisini sayasını. Nereden talep geldiyse yok demedik, geri çevirmedik. Liderlik bu. Tayyip Bey için diyorum.  Kalkmış deneyelim diye İmamoğlu’na vermişler. Sonuna bakarsan; İmamoğlu, Müezzinoğlu, böyle güzel geliyor. İnsanın kulağına güzel geliyor. Bizim imama veya din adamına verdiğimiz saygıdan dolayı, verdiğimiz değerden dolayı güzel gediyor kulağa. Adama bakıyorsun ilk sel olduğunda, İstanbul’a yağmur yağdığında bodrumda tatilde. İkinci defa Elazığ’da deprem oluyor. Güya geçmiş olsuna geliyor, buradan çıkıyor aynı gün Erzurum’da kayakta. Sonra kar yağıyor, İstanbul felç oluyor herif Sarıyer’de balıkçı Kahraman’ın orada İngiliz elçisiyle yemek yiyor. Şimdi İstanbul’u sel basıyor. Adam yine Marmaris’te tatilde. Ve adam belediye başkanlığıyla alakası yok. Etrafındakiler dolduruşa vermiş; Cumhurbaşkanı olacak” ifadelerine yer verdi.

Palu’da ev ziyaretleri gerçekleştiren Milletvekilleri ve İl Başkanının son durağı Kovancılar İlçesi oldu.

Heyet önce teşkilatı ve partilileriyle bayramlaştı ardından halkın sesine kulak verdi.

SARIPOLAT: BÜTÜN KÖYLERİMİZİ ZİYARET EDECEĞİZ

AK Parti Kovancılar İlçe Başkanı Selami Sarıpolat, “ 2023 seçimlerinin bugüne kadar yapılmış olan seçimlerden kat kat daha fazla önemli olduğunun bilincindeyiz ve bu bilinçle de devam ediyoruz. Bundan sonra da çok hızlı bir şekilde devam edeceğiz. Geçim kaynağımız tarım ve hayvancılıktır köy sezonunda işler bayağı yoğundur bu arada önümüzdeki ayın on beşinden itibaren inşallah. Hani ağırlığı merkeze verdiğimiz için o yüzden köy bazında konuşuyorum. Birebir mahalle başkanlarımızı köy muhtarlarımızı bir gün önceden bilgilendirerek genel meclis üyelerimize teşkilatlarımız ile beraber bütün köylerimizi ziyaret edeceğiz” dedi.

AKPINAR: CUMHURBAŞKANIMIZA VE VEKİLLERİMİZE YETMEYE BİLİR

Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar,  “Amacımız 2023 seçimlerinde Kovancılar’da rekor oy çıkarıp tabi ki bizim Kovancılar’ın hepsi olsa da cumhurbaşkanımıza ve vekillerimize yetmeye bilir ama bu bizim niyetimiz, gayretimiz olacak. Elimizden geldiği kadar oyu daha nasıl arttırabiliriz belediye olarak teşkilat olarak çırpınıyoruz” ifadelerini kullandı.

BALIK: GEÇİRDİĞİMİZ HİÇBİR SEÇİM KOLAY OLMADI BİZİM

AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, “ ben geçenlerde kızların olduğu bir yurda gittim öğrencilerden bir tanesi dedi ki ‘abla ben senden gerçekten bunu öğrenmek istiyorum böyle bir zulüm var mıydı?’ bak yavrucum dedim bugüne kadar ben kendi başörtümde bu zulmü yaşamadım. Dünya büyük bir ekonomik kriz içerisinde Türkiye’yi bundan ayrı düşünmek mümkün değil. Türkiye daha önceki dönemlerde de krizler yaşamıştı hepimiz biliyoruz. Geçirdiğimiz hiçbir seçim kolay olmadı bizim. Hep zorluklarla dişimizle tırnağımızla seçimleri geçirdik biz. Hep sizlerin ve milletimizin dualarıyla geçirdik biz. Evet bu dönem daha zor olacak” dedi.

 

 

Ak Parti Heyeti Karakoçan, Palu Ve Kovancılar'da
Ak Parti Heyeti Karakoçan, Palu Ve Kovancılar'da
Ak Parti Heyeti Karakoçan, Palu Ve Kovancılar'da