Ak Parti Elazığ Milletvekili Adaylarının Seçim Çalışmaları Sürüyor

Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayları, seçim çalışmalarını Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki'nin de katılımıyla sürdürdü.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Adaylarının Seçim Çalışmaları Sürüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Elazığ ziyaretinde yaptığı açıklamada; “3 tane oy için terör örgütlerine diz çökmüş bir ittifakla karşı karşıyayız. Her ne kadar saklamaya çalışırlarsa çalışsınlar bu gerçek yüzlerinde ortaya çıkıyor.” dedi. Yaklaşan 14 Mayıs seçimleri öncesi Elazığ’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen ve Milli Savunma Bakan Yardımcısı Av. Şuay Alpay, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Milletvekili Adayları, ilçe ve belde belediye başkanları, meclis üyeleri ve teşkilatların katılımı ile gerçekleşen istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı.  Daha sonra esnaf ziyareti yapan Özhaseki, gündeme ilişkin yaptığı açıklamada, 14 Mayıs seçimlerinin önemine dikkat çekti, Millet İttifakının söylemlerini eleştirdi. 

Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmaları kapsamında, Merkeze Bağlı Tadım ve Ballıca köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Prof. Dr. Erol Keleş, 14 Mayıs seçimlerinin önemini anlattı. Prof. Dr. Erol Keleş, daha sonra Elazığ’a kazandırılan Yeni Stadyumda oynanan Elazığspor-Karaköprü Belediye maçını izledi. Elazığ Anadolu Şehitleri Aileleri Derneği’nin organize ettiği programa katılan Prof. Dr. Erol Keleş, şehit aileleriyle bir araya geldi.  Seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile birlikte İmam Efendi Bulvarında esnafları ve vatandaşları ziyaret etti, Prof. Dr. Erol Keleş, Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezinde  Hak İş’e bağlı Öz Sağlık İş, Hizmet İş ve Orman İş Sendikalarının hizmet içi eğitim seminerine katılarak sendika üyeleriyle bir araya geldi. 

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, “Kimse milletimizin birliğine, bayrağımızın sembolü olduğu istiklalimize, vatanımızın bütünlüğüne, devletimizin tekliğine göz dikemez. İnşallah 14 Mayıs’ta milletimizle birlikte bu hakikati 7’li masaya da, 7 düvele de bir kez daha ispatlayacağız.” dedi. Seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, Yeni Elazığ Stadyumunda AK Parti İl Başkanı ve Milletvekili Adaylarının katılımıyla gerçekleşen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. Daha sonra merkezde taziye ziyaretleri gerçekleştiren Açıkkapı, esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelerek sayılı günler kalan seçimlerin önemine vurgu yaptı. Elazığspor’un yeni stattaki ilk maçını tribünlerden takip eden Açıkkapı, taraftarları da selamladı.  Kadın Kolları İl Başkanı Burcu Tüver ile birlikte Kırklar Mahallesi’nde gerçekleştirilen Mahalle Toplantısında kadınlarla bir araya gelen Açıkkapı, burada yaptığı konuşmada yaklaşan seçimler ve ülke gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, Türkiye Yüzyılının eser ve hizmet siyaseti üzerinden yükseleceğini belirterek; “14 Mayıs’ta Türkiye yüzyılı için yarın değil, hemen şimdi diyen Elazığlı vatandaşlarımız, AK Parti’nin ve onun liderinin davasının yanında olduklarını net bir şekilde gösteriyor.” dedi.  Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, Yeni Elazığ Stadyumunda AK Parti İl Başkanı ve Milletvekili Adayları ile birlikte statta gerçekleşen basın toplantısına katıldı. Elazığspor’un yeni stattaki ilk maçını tribünlerden takip eden Nazırlı, daha sonra merkezde taziyelere giderek hayatını kaybeden vatandaşlara başsağlığı diledi. AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla gerçekleşen “Yerel Yönetimler İstişare Toplantısı”na katılan Nazırlı, Şehit İlhanlar Caddesi üzerinde ve Elisyum AVM’de de esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Nazırlı, gittiği programlarda 14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yaparak, dua ve destek istedi. 

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerin ardından yaraların hızla sarıldığını belirterek; “Asrın felaketinden etkilenen 14 milyon insanımızın yaraları güçlü bir ülke olduğumuz için hızla sarılıyor. İnşallah 14 Mayıs’ta gücümüze güç katarak depremzedelerimizin yeni yaşam alanlarına kavuşmasına vesile olacağız” dedi. Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, Yeni Elazığ Stadyumunda, AK Parti İl Başkanı ve Milletvekili Adaylarının katılımıyla gerçekleşen basın toplantısında açıklamalarda bulundu ardından stattaki ilk karşılaşmayı tribünde taraftarlarla birlikte izledi. Belediye Başkanı Sabahattin Kaya ile birlikte Akçakiraz Beldesine bağlı Yenice köyünde düzenlenen programda vatandaşlarla buluşan Yanılmaz, kendisine yoğun ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür etti. 14 Mayıs seçimlerinin önemine dikkat çeken Yanılmaz, AK Parti iktidarları döneminde büyüyen ve güçlenen Türkiye’nin 15 Mayıs itibariyle şahlanacağını vurguladı.

Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, katıldığı televizyon programında seçim çalışmaları ve siyasi gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Öz, “Öncelikle gençlerle alakalı her projenin içerisinde olacağım. En büyük amacım ise bu şehre istihdam sağlayacak projelerin içerisinde almak.” dedi. Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler için çok yoğun bir tempoda çalıştıklarını belirterek, “Allah’a çok şükür süreç çok iyi gidiyor. Yaklaşık bir aydır sahadayız. Şehrimizi karış karış geziyoruz. Hemşehrilerimizin teveccühünü çok yoğun bir şekilde hissediyoruz hem de dualarını, desteklerini alıyoruz. Biz, bu şehre hizmet etmeye talip olduk. Bizler de aziz milletimizin teveccühü ile onları mahcup etmeden çok güzel işlere imza atacağız.” dedi.

Ak Parti Elazığ Milletvekili Adaylarının Seçim Çalışmaları Sürüyor
Ak Parti Elazığ Milletvekili Adaylarının Seçim Çalışmaları Sürüyor
Ak Parti Elazığ Milletvekili Adaylarının Seçim Çalışmaları Sürüyor
Ak Parti Elazığ Milletvekili Adaylarının Seçim Çalışmaları Sürüyor