AK PARTİ ELAZIĞ İL BAŞKANI YARIN BELLİ OLACAK MI?

AK PARTİ ELAZIĞ İL BAŞKANI YARIN BELLİ OLACAK MI?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze’nin istifa etmesinin ardından AK Parti Elazığ İl Başkanı’nın kim olacağı merak konusu olmuştu. İl Başkanını belirlemek için uzun bir süredir çalışmalar devam ederken 3 ismin AK Parti Genel Merkezine çağrıldığı öğrenildi.

Ramazan Gürgöze’nin AK Parti Elazığ İl Başkanlığı görevinden istifa etmesinin ardından AK Parti Elazığ İl Başkanını kim olacağı kamuoyunda merak ediliyordu.

64 gündür İl Başkanlığına atamanın yapılmadığı AK Parti’de il başkanını belirlemek için yapılan çalışmaların sonuna gelindi.

AK PARTİ GENEL MERKEZİ’NE 3 İSİM ÇAĞRILDI

Süreç içerisinde birçok kişinin ismi geçtiği AK Parti İl Başkanlığı için son olarak AK Parti Genel Merkezi’ne Elazığ’dan 3 isim çağrıldı. AK Parti İl Başkan Yardımcıları Şerafettin Yıldırım ve Haydar Evliyaoğlu ile birlikte AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Hasan Murat Öz genel merkeze davet edildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN 3 İSİM İLE GÖRÜŞECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında yarın yapılacak olan MKYK toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan il başkanlığı için Ankara’ya davet edilen bu üç isimle görüşecek. Muhtemel olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan, genel merkeze davet edilen, Şerafettin Yıldırım, Haydar Evliyaoğlu ve Murat Öz arasından birini Elazığ İl Başkanı olarak görevlendirecek.

Görevlendirmenin yapılmasıyla birlikte yarın AK Parti’nin yeni Elazığ İl Başkanının belli olması bekleniyor.