Ak Parti Adayları, Ziyaret ve Temaslarda Bulundu

Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayları Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı, Mücahit Yanılmaz ve Murat Öz, seçim çalışmaları kapsamında şehir geneldeki ziyaret ve temaslarını sürdürüyor.

Ak Parti Adayları, Ziyaret ve Temaslarda Bulundu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti hükümetleri döneminde Türkiye’nin birçok alanda hızlı bir gelişim ve ilerleme kaydettiğini belirterek, “Hem enerjide hem sanayide hem sağlık konusunda kendi kendini idare edebilen, dış ülkelere bağımlılıktan kurtulmuş bir ülkenin tabi ki karşısında ister istemez farklı düşünceleri olan ülkeler olacaktır. Dolayısıyla bu seçimin çok önemli olduğunu düşünüyorum.” dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Ejder Açıkkapı, Millet İttifakı’nın sürekli olarak yalan söyleyerek milleti aldatmaya çalıştığını, Elazığ’da ve Türkiye’de AK Parti hükümeti döneminde yapılan yatırımları sahiplenmeye çalıştıklarını belirterek, milletin bu yalanlara inanmayacağını vurguladı.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mahmut Rıdvan Nazırlı, muhtarlarla bir araya geldiği toplantıda AK Parti’nin muhtarlara verdiği önemin sorunların çözümüne büyük katkı sağladığını belirterek gelecek dönemde bu sayede Elazığ’ın sorunlarına kalıcı çözümler üreteceklerini vurguladı.
 

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, milletvekili seçilmeleri halinde Elazığ’ın tamamına hizmet götürmek için çalışacaklarını belirterek, hiçbir soruna duyarsız kalmayacaklarını vurguladı. 

SKM ziyaretleriyle vatandaşlarla bir araya gelen talepleri dinleyen Hasan Murat Öz, İl Gençlik Kolları Başkanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen 3. Gençlik STK’ları Buluşmasına katıldı. Gençlerden yoğun ilgi gören ve onların coşkusunu paylaşan Öz, “Elazığ Gençliği adım adım Türkiye Yüzyılı’na yürüyor.” dedi.  
 

Ak Parti Adayları, Ziyaret ve Temaslarda Bulundu
Ak Parti Adayları, Ziyaret ve Temaslarda Bulundu
Ak Parti Adayları, Ziyaret ve Temaslarda Bulundu