Ak Gençler Atakta

14 Mayıs seçimleri öncesi partilerin çalışmalarında gözle görülür bir yoğunluk görülüyor. Özellikle il merkezi ilçe ve beldelerde yapılan çalışmalarla mesajlarını geniş kesimlere ulaştırmanın gayretini ortaya koyuyorlar.

Ak Gençler Atakta
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son günlerde sahada en çok olan ve tüm kademeleriyle çalışmalar yürüten partilerin başında Ak Parti geliyor.

İl Başkanı Şerafettin Yıldırımın önderliğinde; il, merkez ilçe, kadın kolları yanında il gençlik kollarının kendi görev alanlarında önemli çalışmalar ve faaliyetler yaptığına şahit oluyoruz.

Birçok ekiple sahada olan ve hedef kitlesi gençlere yönelik faaliyetlerde önemli bir artış yaşandığı dikkatlerden kaçmıyor.

Geçtiğimiz günlerde bu köşeden Ak gençlerimize bir ağabey şefkati ile çağrıda bulunmuş ve faaliyetlerin artırılması yönünde tavsiyelerde bulunmuştuk. Bu önerilerimiz karşılık buldu ve Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm başkanlığında Ak Gençler çalışmalarını daha da ötelere taşımak adına atağa geçtiler.

Seçimlerin kazanılmasında en önemli kesim olan genç ve kadınlara ulaşma noktasına ortaya çıkan  etkinlik ve verimli programlar, benzer faaliyetlerin artarak devam edeceğine dair ipuçları veriyor. Kolaylıklar diliyoruz.