Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın Elazığ Temasları

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Elazığ'a geldi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın Elazığ Temasları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’ı Elazığ Havalimanı’nda Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, Elazığ İl Emniyet Müdürü Celal Sel, Elazığ İl Jandarma Komutanı Murat Evren, AK Parti Elazığ Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Burak Kürüm karşıladı.

Bakan Yanık, Elazığ’daki temasları kapsamında ilk olarak Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman’ı makamında ziyaret etti.

Bakan Yanık’a MKYK Üyesi ve AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve ilgili kurum müdürleri eşlik etti.

Bakan Derya Yanık, Vali Toraman’dan Elazığ ile ilgili brifing aldı. Bakan Yanık daha sonra Şeref defterini imzaladı.

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık’a hediye takdiminde bulundu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Elazığ Belediyesini ziyaret eti. Bakan Yanık'ı Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ve Belediye personelleri karşıladı.

Bakan Yanık'a Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Mahmut Gürcan,  AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile il protokolü de eşlik etti.

Bakan Yanık, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'ndan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bakan Yanık daha sonra Şeref Defterini imzalayarak Elazığ Belediyesi'nden ayrıldı.