AĞAR FARKI

AĞAR FARKI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milletvekillerimiz bayram süresince ilçe ziyaretleri yaptılar. Ziyaretler her ne kadar parti içinde kapalı devre olsa da sonuçta ilçelerde bir Ak Parti rüzgârı estirdi. Ziyaretlerde eş başkanlık benzeri yol kazaları yaşansa da bugünlerde 18. Yaşını kutlayan ak parti sıcak yaz günlerine rağmen seçmenine bir selam verme inceliğini ve nezaketini gösterdi.

Muhalefet partilerinin zar-zor parti il binalarında yaptıkları bayramlaşmalara nazaran Ak Parti’nin bayramlaşmaları resmen bir halk kucaklaşması ve buluşması şeklinde tezahür etti.

Milletvekillerinin ilçe ve belde ziyaretlerinde en çok ilgi gören vekil ise Tolga Ağar oldu. Yeni bir yüz ve ses olan Ağar, tüm ilçelerde halkın etrafında yoğunlaştığı vekil olma özelliğini gösterdi.

Tüm ilçelerle birlikte baba ocağı Ağın’ı ziyaret etmesi ve halkla buluşması da takdir edildi.

Ağar’ın klasik milletvekili formatından farklı bir yapıya sahip olması, yapaylıktan ziyade doğal davranması, yaşlı-genç her kesimle samimi diyaloglar yaşaması ve asla kendisini öne çıkaran cümleler kurmaması onu halka daha bir yakın kılıyor. Tolga Ağar, bu tavrıyla da halkın gönlünde daha bir büyüyor.