Aday Adayı Psikolojisi

Aday adaylığı süreci tamamlandı ve adaylar belli oldu. Elazığ'da bazı aday adaylarının açık hava reklamlarını kullanarak tanıtım yaptıklarını, afiş ve billboardlarda yer aldıklarını görmüştük.

Aday Adayı Psikolojisi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Aday listesine girmeyen bazı aday adaylarının  resimlerini  hala bu platformlarda görmekteyiz. Anlaşılan ilgili firma yeni afişler asılana kadar bunların kalmasında bir mahsur görmemiş.

Eminiz bizler gibi kendileri de bakıyordur  afiş ve reklamlara. Onlar ne düşünür, aklından zihninden ne geçer bilmeyiz  ama onların bu samimi duyguları, heyecanları ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek olmak gibi saf ve temiz duygularını görünce üzülüyoruz.

Yine şuan resimleri hala şehri süsleyen aday adaylarından birçoğunun açıklanan listede bulunan bazı isimlerden daha yetkin  ve davasının adamı olduğunu görüyoruz.

Olayın maddi tarafını geçtik ama ötelenmiş, örselenmiş  ve kendi yerine tercih edilmişlerin yaktığı yürek yarası bile kahrediyor insanı.

Bizler belki karamsar düşündük. Belki birçok ismin değerinin bilinmemesi ve hoyratça isminin silinmesini hazmedemedik ama aday adaylarının birçoğunun açıklanan listeye yönelik güzel temennileri ve başarı dileklerini görünce “Biz mi yanıldık yoksa onlar takiyye mi yapıyor?” demekten kendimizi alamadık.