Aday Adayı Ahmet Özden Özen'den Hakimiyet Gazetesi'ne Ziyaret

AK Parti'den Baskil Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Özden Özen, Hakimiyet Gazetesini ziyaret etti.

Aday Adayı Ahmet Özden Özen'den Hakimiyet Gazetesi'ne Ziyaret

İmtiyaz Sahibi Ahmet Toprak’ı ziyaret eden Özen, aday adaylık süreci ve yerel seçimler ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Özen: “Hayatımın önemli kesitleri Baskil’de geçti, eğitim hayatımın büyük çoğunluğu Baskil’de geçti. Her ne kadar üniversiteyi il dışında okusam da belli yerlerde görev alsam da Halk Eğitim Müdürü olarak Baskil’e geri döndüm ve 11 yıl boyunca müdürlük görevimi yerine getirdim. Bu süreç içerisinde Baskil’in tüm mahallelerini, sokaklarını tam anlamıyla öğrendim. Ben Baskil’i ne kadar iyi tanıyorsam Baskil halkıda beni iyi tanır, görev yaptığım süreç içerisinde gerek disiplinli çalışma gerek insani ilişkilerim ve davranışlarım hakkında herkes bir şekilde benim hakkımda bilgi sahibidir. Özellikle Elazığ Belediyesi’nde hem Kültür Müdürlüğü yapmam hem de Belediye Başkanı danışmanlığı yapmam belediyecilik konusunda da bana çok büyük avantajlar sağladı. 5 bin nüfuslu bir ilçede çok daha iyi ve rahat bir şekilde Başkanlık yapacağıma inanıyorum, Elazığ Belediyesi’nde kazanmış olduğum tecrübeyi Baskil’e aktaracağıma inanıyorum. Süreç içerisinde bilgi ve birikim kazandığım gibi belediyecilik alanıyla ilgili donanımına da hakim oldum diyebilirim. Baskil’in sokak ve mahallelerine hakim olduğumuz kadar evlerin durumunu, kentsel dönüşüm konusunda neler yapılabilir konusunda da çok güzel bir şekilde çalışmalarımız olacak. Proje çalışmalarımızı ilerleyen süreçte tam anlamıyla dile getireceğiz. “dedi.

Aday Adayı Ahmet Özden Özen'den Hakimiyet Gazetesi'ne Ziyaret

“BİZLER BİR BÜTÜNLÜK İÇERİSİNDE HEM TURİZM HEM TARİH HEM DE KAYISI TİCARETİ YÖNÜYLE BASKİL’İ GELİŞTİRMEK İSTİYORUZ”

Özen:“Baskil’in kayısı ile ilgili bir ekonomik girdisi var ve tarım halkın en büyük gelir kaynağıdır. Üretimi gerçekleştiren Baskil’de satış yapıldığı gibi iş bitmiş oluyor. Biz istiyoruz ki hem üretelim hem pazarlayalım, hem de satışını sağlayalım bununla ilgili kooperatifler kuralım ve Baskil kendi kayısısını ürettiği gibi tüketimini de yapsın. Bununla ilgili birtakım çalışmalarımız var.  Baskil’i tarihi yapısıyla turistlik anlamda da ön plana çıkarmak istiyoruz. Doğal güzelliklerimizin yanında kültürel varlıklarımızda var bunların tanıtımını çok iyi bir şekilde yapmak istiyoruz. Bizler bir bütünlük içerisinde hem turizm hem tarih hem de kayısı ticareti yönüyle birleştirerek Baskil’i geliştirmek istiyoruz. Uzman ekiplerimizle birlikte kafasını tamamen Baskil’e yoran kültürel anlamda ekip arkadaşlarımız ve mühendis arkadaşlarımız var. Bizler inşallah bir ekip halinde çok güzel işlere imza atacağız” ifadelerine yer verdi.